Bine ai venit guest
 
User:
Pass:

[Creare cont]
[Am uitat parola]
iBac = materialul ULTRACOMPLET de pregătire pentru bac la mate. Dacă vrei poţi.

Majoritatea elevilor de gimnaziu au ca principală grijă la finalul clasei a VIII-a alegerea unui liceu în care să-și pună în valoare și să-și dezvolte aptitudinile pentru a reuși cât mai bine în viață. În liceele de succes însă, datorită cererii foarte mari, sunt acceptați doar elevii mai bine pregătiți la anumite materii considerate foarte importante. Prin tradiție, una din aceste materii este matematica.

De-a lungul ultimilor ani, verificarea cunoștințelor de matematică pentru admiterea în licee a îmbrăcat următoarele forme:

  • În 2007 elevii au susținut un test scris numit "Testare Națională". Subiectul acestui test a fost ales în ziua examenului dintre 100 de variante de subiecte pregătite de o comisie a Ministerului Educației și publicate pe site-ul ministerului
  • În 2008 și 2009 testul scris de la încheierea gimnaziului a fost înlocuit cu "teze unice" atât în clasa a VII-a cat și a VIII-a, teze ale căror subiecte au fost pregătite de o altă comisie a Ministerului Educației.

Anul acesta elevii vor avea de dat une examen scris numit "Evaluare Națională". Detalii asupra acesteia pot fi găsite la adresa http://www.edu.ro/index.php/articles/c916/ . Acolo Ministerul Educației a făcut public un model de subiecte pentru această Evaluare Națională.

Venind în sprijinul elevilor care se pregătesc pentru această Evaluare Națională, Pro Didactica publică aici rezolvările complete ale tuturor celor 100 de variante de subiecte ale Testării Naționale din 2007 și de asemenea modelele noastre de teze unice pentru semestrul doi al anului 2009. Principalele avantaje ale acestor două grupuri de materiale sunt:

  1. modelul de test pentru anul acesta este foarte apropiat ca format și stil de variantele din 2007.
  2. fiecare din variantele de teze unice pregătite de Pro Didactica permite autotestarea pe calculator.

Succes!© 2007, 2008, 2009, 2010 Pro-Didactica.ρ