Bine ai venit guest
 
User:
Pass:

[Creare cont]
[Am uitat parola]
iBac = materialul ULTRACOMPLET de pregătire pentru bac la mate. Dacă vrei poţi.
Forum pro-didactica.ro  [Căutare în forum]

Forum » Cereri de rezolvări de probleme » Problema ciudata psihologic
[Subiect nou]   [Răspunde]
[1]
Autor Mesaj
Indus
Grup: membru
Mesaje: 144
15 Jun 2019, 17:55

[Trimite mesaj privat]

Problema ciudata psihologic    [Editează]  [Citează] 

O treime din membrii grupului au peste 1,8 inaltime.Jumatate din ei au peste 1,7 m.Ceilalti 20 au peste 1,6m.Cati membrii are grupul


---
d
gauss
Grup: Administrator
Mesaje: 6933
15 Jun 2019, 17:55

[Trimite mesaj privat]


Scrieti va rog enuntul folosind spatii libere dupa punct si dupa virgula.
Eu inteleg ca nu vreti sa intelegeti acest lucru, din pacate exista modalitati brutale de a va dezvata de acest lucru pe acest site.

Dar deoarece acest site este unul axat pe intelegere si invatare a lucrurilor folosind argumente, va voi da argumente, daca unul din ele nu este pe intelegerea dumneavoastra scrieti care.

- Un matematician trebuie sa foloseasca limba in care traieste in mod optimal, deoarece el gandeste matematica in aceasta limba. Scrierea cuvintelor limbii se aseamana cu scrierea unei formule prin faptul ca cel ce citeste nu este supus la chinuri de a descifra cuvintele, formulele, scrierea lor. Tot asa cum nu este bine sa va inghesuiti formulele, nu va inghesuiti nici cuvintele. (Pentru propriul folos, ca sa intelegeti, ganditi-va ca sunteti in conditii de olimpiada si tot ce scrieti scrieti inghesuit. Acum ne aflam in ultimele zece minute in care va verificati argumentele, pentru a fi sigur ca luati punctele acasa. Veti profita la maxim de inghesuiala!)

- Matematica va invata sa traiti viata asta, cumva, in mod decent.
In viata asta oamenii se casatoresc, impart lucrurile prin comunicare simpla si fara probleme cu cei apropiati si cu prietenii de viata sau de scurta durata. In toate aceste cazuri este bine sa respectati acesti oameni. Mai ales daca sunteti in pozitia in care doriti ceva.

In plus, scrieti mereu ce ati incercat in directia rezolvarii problemei.
Veti intelege poata la ce va ajuta limba si de ce nu este bine sa va invatati sa scrieti matematica in stil telegrafic.

Daca aveti o intrebare, folositi semnul acela, pe tastatura arata asa: "?"

Sa ne legam acum de cuvantul "membru". Acesta se termina intr-un singur u, nu este ceva de forma "iu" ca in cuvantul "ageamiu". Formele de plural in limba româna nu inventeaza sau elimina vocale decat in cazuri rare. Cautati pe internet formele de plural. Daca faceti astfel de gafe intr-o cerere de incadrare sau intr-o scrisoare catre un prieten bun, veti avea mult de pierdut.


---
df (gauss)
[1]


Legendă:  Access general  Conţine mesaje necitite  47502 membri, 58497 mesaje.
© 2007, 2008, 2009, 2010 Pro-Didactica.ρ