Autor |
Mesaj |
dunca
Grup: membru
04 Mar 2008, 07:26 |
Deci pur si simplu nu pot sa imi dau seama. a poate fi considerat ca un paramtru real si cand calculezi derivata dispare, deci ar rezulta a apartine lui R. Asta ar fi rezolvarea mea, dar nu cred ca e corecta...deci cum se rezolva? (De la problma 1).
Iarla problema 2 subpct-ul c) nu ma descurc. Ma puteti ajuta?
--- Domnule Adomnitei, sa recapitulam, cate stele se afla pe drapelul UE (Uniunea Europeana)? Oare cate ?
|
|
dak faci tabelul de variatie observi ca functia descreste pe intervalul (0,1/6) si creste pe intervalul (1/6, infinit) de unde rezulta ca val minima a functiei este in f(1/6). rezulta ca a apartine (-infinit, f(1/6)). eu asa am rezolvat-o, sper ca e bine
--- No words of wisdom for today...
|
|
Da, asta ar fi rezolvarea corecta Doar ca eu m-am incurcat initial putin .Nu stiam ce anume vrea sa fie a-ul ala, apoi mi-am dat seama ca practic e un interval care =R-Imf R din care iese imaginea lui F :P
|
|
[Citat] dak faci tabelul de variatie observi ca functia descreste pe intervalul (0,1/6) si creste pe intervalul (1/6, infinit) de unde rezulta ca val minima a functiei este in f(1/6). rezulta ca a apartine (-infinit, f(1/6)). eu asa am rezolvat-o, sper ca e bine |
Solutie corecta!
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|