Autor |
Mesaj |
|
Multumim echipei ProDidactica pentru ajutorul oferit. Multi vor trece bacul cu ajutorul vostru si inca mai multi vor ajunge unde si-au dorit. Ne inclinam cu respect in fata voastra!
--- Let your indulgence set me free...
|
|
ptr mt4 nu puneti rezolvari ? Intradevar suntem mai putini cei care dam mt4 dar dam si noi bacul si de 2 ani nu am ami facut mate(profil filologie) si nu ne-ar strik putin ajutor ....multumesc anticipat
|
|
nu sunt bot, stai linistit.
|
|
Au aparut si modificarile subiectelor la matematica ,M1 .Variantele sunt cat de cat mai usoare .. ideea exercitiilor este aceeasi in mare parte deci nu e cazul sa ne facem griji in privinta exercitiilor lucrate pana acum si care s au modificat. Spor la lucru si multumim PRO-DIDACTICA pentru ajutorul acordat!
--- God is busy. Can I help you ?
|
dunca
Grup: membru
11 Apr 2008, 16:04 |
Au fost publicate cele finale ?
--- Domnule Adomnitei, sa recapitulam, cate stele se afla pe drapelul UE (Uniunea Europeana)? Oare cate ?
|
|
[Citat] Au fost publicate cele finale ? |
De vreo 3 ore
www.subiecte2008.edu.ro
--- If it weren't for electricity we'd all be watching television by candlelight.
Vizitati-ma la http://www.prosc.ro
|
|
[Citat] [Citat] Au fost publicate cele finale ? |
De vreo 3 ore
www.subiecte2008.edu.ro |
cine ma poate ajuta si pe mine?? nu gasesc var finale!!! tocmai am urmarit pe realitatea o emisiune despre var finale si var la mate au fost sch in proportie de 10-15 %. destul de bine:|
|
dunca
Grup: membru
11 Apr 2008, 19:27 |
[Citat] [Citat] Au fost publicate cele finale ? |
De vreo 3 ore
Inseamna ca trebuie sa imi fac un control de vedere...NU vad nici o rubrica cu Subiecte (exceptand itemii) sau macar itemi pentru probele orale.
--- Domnule Adomnitei, sa recapitulam, cate stele se afla pe drapelul UE (Uniunea Europeana)? Oare cate ?
|
|
[Citat] [Citat] [Citat] Au fost publicate cele finale ? |
De vreo 3 ore
Inseamna ca trebuie sa imi fac un control de vedere...NU vad nici o rubrica cu Subiecte (exceptand itemii) sau macar itemi pentru probele orale. |
Variantele finale le-au inlocuit pe cele de pana acum. Rezolvarile sunt in capitolul "Rezolvari", iar diferentele in "Erata"
--- If it weren't for electricity we'd all be watching television by candlelight.
Vizitati-ma la http://www.prosc.ro
|
|
Doar la matematica publicati rezorvarile??.....de ex. la chimie anorganica nu afisati rezorvarile???....acestea unde le putem vedea??
|