Autor |
Mesaj |
|
am si eu o intrebare.care dintre functiile [/color] [color=violet] si [color=violet][/color] sunt pare si care impare ?
--- iau nota mare la BAC
|
|
sin cos tg si ctg
si arctg de 1/2 cum se mai poate scrie ?
--- iau nota mare la BAC
|
|
[Citat] sin cos tg si ctg
si arctg de 1/2 cum se mai poate scrie ? |
Impare: sin, tg, ctg
Para: cos
Pentru arctg 1/2 ar trebui sa precizezi intrebarea. Il vrem in functie de ce anume?
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
pentru matematica m4,m5 nu o sa postati rezolvarile?
--- zapaceala punct zapaceala
|
|
[Citat] pentru matematica m4,m5 nu o sa postati rezolvarile? |
In functie de cata cerere avem, am putea posta si aceste rezolvari. Mai asteptam ceva timp sa vedem cati elevi isi manifesta interesul in aceasta directie.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
va multumesc pentru raspuns.subiectele nu sunt grele la m4,m5 dar sunt unele exercitii pe care nu le-am invatat la scoala si de aceea sunt interesata.as vrea macar la acele exercitii sa gasesc aflu rezolvarile.
--- zapaceala punct zapaceala
|
|
[Citat] va multumesc pentru raspuns.subiectele nu sunt grele la m4,m5 dar sunt unele exercitii pe care nu le-am invatat la scoala si de aceea sunt interesata.as vrea macar la acele exercitii sa gasesc aflu rezolvarile. |
Pana luam o decizie, puteti posta intrebarile in zona "Cereri de probleme" a Forumului si vom face tot posibilul sa va raspundem.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
[Citat] Care e diferenta intre mate M1 si M2 ?? . |
--- andra
|
|
[Citat] [Citat] Care e diferenta intre mate M1 si M2 ?? . |
|
Programa si dificultatea problemelor.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Deci daca eu sunt la profil mate info voi da M1, chiar daca sunt la clasa D( ultima de mate info ), sau voi da M2? M2 e pentru mate info sau pentru cei care sunt la stiinte? ( nu mai stiu sunt confuza si in plus subiectele sunt cam grele
--- andra
|