Autor |
Mesaj |
|
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
va rog postati din nou rezolvarea
S-a rezolvat deja!
|
|
multumesc pentru rezolvare ... tocmai am observat ca am gresit la punctul 6.
--- Hapciu
|
|
Am observat. Multumim pentru rezolvare!
Cred ca ati facut o greseala. In definitie spuneati ca suma a 2 nre naturale este un numar par daca toate cele 3 nre sunt pare sau exact 2 dintre ele sunt pare. Nu ar trebui sa fie 2 dintre ele IMpare?
|
|
Asa e..impare...dar apoi ati scris bine
|
|
[Citat] Am observat. Multumim pentru rezolvare!
Cred ca ati facut o greseala. In definitie spuneati ca suma a 2 nre naturale este un numar par daca toate cele 3 nre sunt pare sau exact 2 dintre ele sunt pare. Nu ar trebui sa fie 2 dintre ele IMpare? |
Aveti dreptate: "impare" este cuvantul corect. Multumim de corectura.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
[Citat] [Citat] Am observat. Multumim pentru rezolvare!
Cred ca ati facut o greseala. In definitie spuneati ca suma a 2 nre naturale este un numar par daca toate cele 3 nre sunt pare sau exact 2 dintre ele sunt pare. Nu ar trebui sa fie 2 dintre ele IMpare? |
Aveti dreptate: "impare" este cuvantul corect. Multumim de corectura.
|
Domnu Pitagora...rezolvati si la m2,nu doar la m1...puneti la ambele rezolvari in acelasi timp nu este corect :|
--- Sunt nebuna de legat,dute dracu ca te bat :D
|
|
Multumim domn' profesor.
Iar cei de la M2 care se plang, lasati, ca la M2 este mai usor.
La M1 e problema. Ce anume nu este corect? Faptul ca rezolva variantele de la M1 [mate intensiv] ?
--- Cu respect stimabil
|
|
[Citat] Multumim domn' profesor.
La M1 e problema. Ce anume nu este corect? Faptul ca rezolva variantele de la M1 [mate intensiv] ? |
da de unde esti asa de sigur ma k la m2 este mai usor, poate ca pentru unii dintre noi, care dau la m2 ne este la fel de greu ca si pentru cei dau la m1. Repede tragi tu concluzii.
--- <3 D&G
|
|
[Citat] [Citat] Multumim domn' profesor.
La M1 e problema. Ce anume nu este corect? Faptul ca rezolva variantele de la M1 [mate intensiv] ? |
da de unde esti asa de sigur ma k la m2 este mai usor, poate ca pentru unii dintre noi, care dau la m2 ne este la fel de greu ca si pentru cei dau la m1. Repede tragi tu concluzii. |
nu cred ca este locul cel mai bun ca sa va certati. Toata lumea vrea sa vada rezolvarile. Si cei de la M1 si cei de la M2. E normal. Ei nu sunt la fel de pregatiti ca cei de la M1 asa ca e normal sa li se para grele subiectele lor.
|