Autor |
Mesaj |
|
Buna ziua, m-am inregistrat aici vazand ca ati ajutat multe persoane si as dori sa ma ajuati si p mine.Am dat capacitatea de doua ori si nu am luat acum cand am aflat ca sa facut editia asta speciala am fost cel mai bucuros ca mi sa m-ai acordat o sansa de a lua capacitatea, am gasit la matematica rezolvarea dar din pacate la romana nu aveti.
Puteti in cateva zile sa faceti si la romana cum ati facut la matematica la toate variantele sa dati rezolvarile?
Decat prima parte, acea 5.
Cu stima
|
|
[Citat] Buna ziua, m-am inregistrat aici vazand ca ati ajutat multe persoane si as dori sa ma ajuati si p mine.Am dat capacitatea de doua ori si nu am luat acum cand am aflat ca sa facut editia asta speciala am fost cel mai bucuros ca mi sa m-ai acordat o sansa de a lua capacitatea, am gasit la matematica rezolvarea dar din pacate la romana nu aveti.
Puteti in cateva zile sa faceti si la romana cum ati facut la matematica la toate variantele sa dati rezolvarile?
Decat prima parte, acea 5.
Cu stima |
Pro-didactica.ro este in acest moment dedicat exclusiv Matematicii. Nici unul din membrii echipei noastre nu este profesor de Limiba si Literatura Romana, deci din pacate, nu va putem ajuta.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
ok, ms oricum si poate in viitor ma veti ajuta la mate
|