Autor |
Mesaj |
|
Vreau sa stiu daca anul acesta tezele cu subiect unic la clasele a VII-a si a VIII-a mentin aceeasi structura ca variantele de subiecte de la Testarea Nationala, adica 3 parti(spatiu punctat, grila si rezolvare completa). Mi-ati putea oferi un model sau de unde as putea afla detalii. Multumesc anticipat.
|
|
Nu cred ca Ministerul a facut inca publice asemenea informatii. Bineinteles daca vreun utilizator are informatii mai detaliate, i-am fi recunoscatori sa le imparta cu noi.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
[Citat] Vreau sa stiu daca anul acesta tezele cu subiect unic la clasele a VII-a si a VIII-a mentin aceeasi structura ca variantele de subiecte de la Testarea Nationala, adica 3 parti(spatiu punctat, grila si rezolvare completa). Mi-ati putea oferi un model sau de unde as putea afla detalii. Multumesc anticipat. |
Un inalt reprezentant al ministerului, care a fost prezent la o lansare de carte in Constanta, a raspuns la aceasta intrebare, spunind ca acest lucru e secret... Nimic mai revoltator! Dupa acest raspuns am plecat...ca ma apucasera...
neoficial, sunt raspunsurile date de diverse "culegeri" ce propun subiecte de teze cu subiect unic. De exemplu a lui Artur Balauca si gasca...
--- C. Telteu )
|
|
Cred ca deja stii raspunsul la intrebarea pe care ai pus-o! Modele au aparut deja pe edu.ro, didactic.ro si ... Ceea ce m-a facut sa intervin e amintirea 'Culegerii lui Balauca' in care se propun niste variante de teza! Foarte frumos, pana la un punct! Sunt 17 profesori pe 25 teste si o multime de greseli! Candva apreciam lucrarile car purtau semnatura A.B.; a se vedea culegerea pentru Olimpiada, cls7. Dar acum, cu aceasta 'lucrare', mi se pare ca dorinta de a scoate repede ceva si de a face bani e evidenta! Oricum, trebuie apreciata si intentia, dar si vazute partile bune! Cred ca Thaida nu vrea sa intre la concurenta cu GIL pentru a intra in Cartea Recodurilor la .. greseli!
--- Dorim sa fim, cand nu vor mai fi, prin cei ce vor fi
|
|
[Citat] Vreau sa stiu daca anul acesta tezele cu subiect unic la clasele a VII-a si a VIII-a mentin aceeasi structura ca variantele de subiecte de la Testarea Nationala, adica 3 parti(spatiu punctat, grila si rezolvare completa). Mi-ati putea oferi un model sau de unde as putea afla detalii. Multumesc anticipat. |
[color=red][/color]
--- toropelean
|
|
[Citat] [Citat] Vreau sa stiu daca anul acesta tezele cu subiect unic la clasele a VII-a si a VIII-a mentin aceeasi structura ca variantele de subiecte de la Testarea Nationala, adica 3 parti(spatiu punctat, grila si rezolvare completa). Mi-ati putea oferi un model sau de unde as putea afla detalii. Multumesc anticipat. | [color=red][/color] |
Conform modelului care este publicat pe www.edu.ro, a disparut partea cu grila. In rest nimic schimbat.
--- C. Telteu )
|
|
Modelele oficiale se gasesc la adresa
http://examene.edu.ro
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
pentru cei de la minister : vreu sa stiu si eu cand publicati variantele de la teze ? [color=red][/color]
--- mihalacheciprian
|
|
[Citat] pentru cei de la minister : vreu sa stiu si eu cand publicati variantele de la teze ? [color=red][/color] |
Daca aveti intrebari sau sugestii pentru angajatii Ministerului Educatiei, ar fi de preferat sa le postati pe Forumul de pe portal.edu.ro. ProDidactica nu are nici o legatura cu Ministerul Educatiei.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
[Citat] Nu cred ca Ministerul a facut inca publice asemenea informatii. Bineinteles daca vreun utilizator are informatii mai detaliate, i-am fi recunoscatori sa le imparta cu noi. |
Eu am gasit doar o varianta . Nu stiu sigur daca au aparut mai multe. Dar profesorii nostri au zis ca e doar una pt fiecare obiect pe net , si ca ministerul are mai multe dar nu le publica pe net , acele variante fiind unicele exemple date de ei!
--- ce ma enerveaza scoala
|