Autor |
Mesaj |
|
Exista vreun pdf cu toate rezolvarile la un loc?
|
|
[Citat] Exista vreun pdf cu toate rezolvarile la un loc? |
Nu, dar pot face eu o arhiva. Dar mai bine da-i u clik de 100 de ori... si e mult mai repede! Bafta MATE!!!
--- Daca ieri au fost 0 grade Celsius, azi este de 2x mai frig, cate grade sunt azi???
|
|
[Citat] Nu, dar pot face eu o arhiva. Dar mai bine da-i u clik de 100 de ori... si e mult mai repede! Bafta MATE!!! |
20rin, cu ce ai ajutat omul? sau vroiai sa ne areti ca sti face o arhiva?
le downloadezi cu DAP8, este optiunea "Download All with DAP" dand click dreapta pe pagina.
daca vrei sa le ai toate intr-un singur pdf foloseste pdf merger, e f simplu si merge repede.
---
rat
|
|
[Citat]
(...) le downloadezi cu DAP8, este optiunea "Download All with DAP" dand click dreapta pe pagina.
daca vrei sa le ai toate intr-un singur pdf foloseste pdf merger, e f simplu si merge repede. |
N-am stiut! Probabil ca raspunsul asta vroia sa-l afle si 3k3r.
--- Daca ieri au fost 0 grade Celsius, azi este de 2x mai frig, cate grade sunt azi???
|
|
vaaaaii.....mersi mult rat1247....e perfect...mai ales ca maine am examenu si acum pot sa pun tot pe mobil :D
|
|
[Citat] vaaaaii.....mersi mult rat1247....e perfect...mai ales ca maine am examenu si acum pot sa pun tot pe mobil :D |
|
|
[Citat] Exista vreun pdf cu toate rezolvarile la un loc? |
cum pot sa descarc rez mate 2007
|