Autor |
Mesaj |
|
Salutare. Exista pe undeva rezolvarile problemelor din cartea de titularizare a lui Ion Savu?. Multu,sc!
--- anisiea
|
|
[Citat] Salutare. Exista pe undeva rezolvarile problemelor din cartea de titularizare a lui Ion Savu?. Multu,sc! |
Daca aveti vreo problema care va incurca, scrieti-o aici si va punem rezolvarea.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Cine poate da niste subiecte de metodica, orientative, care ar putea fi date la examenul de titularizare?
prezentati citeva teme care ar pute fi abordate ulterior!
--- profesor
|
|
http://subiecte2007.edu.ro/titularizare/exemple_de_subiecte/index.html
--- Cel mai mare neadevar este adevarul inteles gresit.
|
|
acelea sunt subiectele de anul trecut!
ma gindeam la niste teme pt. examenul de anul acesta!
pt. a pregati examenul!
--- profesor
|
|
Nu cred sa se posteze ceva gen Testare sau Bac, eu anul trecut mi-am cumparat o carte dar iar cu subiecte ce s-au dat in alti ani. Daca aflu ceva va anunt
--- Cel mai mare neadevar este adevarul inteles gresit.
|
|
Pe site-ul ministerului este propusa o varianta de subiect pentru titularizare. Eu am dat titularizarea, judetul meu fiind pilot si am pregatit, printre altele, si rezolvarea subiectului de metodica. Daca este cineva interesat o pot oferi la adresa mariusdamian2004@yahoo.com
Sper sa va placa si sa va fie de ajutor.
--- Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one. (Albert Einstein)
|
|
[Citat] Nu cred sa se posteze ceva gen Testare sau Bac, eu anul trecut mi-am cumparat o carte dar iar cu subiecte ce s-au dat in alti ani. Daca aflu ceva va anunt |
Daca exista interesul (si se pare ca exista) vom publica acele rezolvari (cu exceptia ultimului subiect, care este .... subiectiv).
---
Euclid
|