Autor |
Mesaj |
elutza
Grup: membru
18 Jun 2007, 16:27 |
Am auzit k se vor scoate din subiecte....este adevarat?...
--- Ela
|
|
nu,nu,si iara nu....povesti de adormit copiii,se va trage de 2 ori un nr de la 0 la 9 ,adica de ex: o data 4 si dupaia 2 si =>42.
era bine daca se scoteau,dar m-am plictisit de aiureli si povesti inventate de toti "desteptii"
--- "Castigi cu mintea daca e treaza in tine."
|
|
[Citat] nu,nu,si iara nu....povesti de adormit copiii,se va trage de 2 ori un nr de la 0 la 9 ,adica de ex: o data 4 si dupaia 2 si =>42.
era bine daca se scoteau,dar m-am plictisit de aiureli si povesti inventate de toti "desteptii" |
Probabil se va folosi o varianta a metodei de mai sus, altfel... varianta 100 nu are cum sa fie aleasa.
---
Euclid
|
|
[Citat] [Citat] nu,nu,si iara nu....povesti de adormit copiii,se va trage de 2 ori un nr de la 0 la 9 ,adica de ex: o data 4 si dupaia 2 si =>42.
era bine daca se scoteau,dar m-am plictisit de aiureli si povesti inventate de toti "desteptii" |
Probabil se va folosi o varianta a metodei de mai sus, altfel... varianta 100 nu are cum sa fie aleasa. |
Intr-adevar, s-a anuntat oficial ca 100=00 pentru tragerea la sorti.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
dar sansele ca varianta aleasa sa nu fie una din cele 100 afisate care sunt?
am auzit ca le vor combina...de exemplu varianta x plus varianta y egal varianta xy.
|
|
[Citat] dar sansele ca varianta aleasa sa nu fie una din cele 100 afisate care sunt?
am auzit ca le vor combina...de exemplu varianta x plus varianta y egal varianta xy. |
nicidecum
din moment ce la bac, sesiunea speciala s-a dat o varianta intreaga si la cei de a 8-a la fel nu vad de ce ar face altfel la noi
---
rat
|