Autor |
Mesaj |
|
Am un coleg care urmezeaza sa dea capacitatea e in a 8-a ca si mine si nul vad capabil sa treaca la matematica(doamne ajuta fiindca e un nesuferit)vroiam sa stiu daca nu trece urmand in situatia asta sa mearga la un liceu particular(pe principiul da tati 8000$ si invata si baiatu lui) fara sa ia capacitatea el mai poate merge la facultate? la liceele particulare am inteles ca nu ar fi necesar sa aibe peste 5 la toate materiile la care a dat testarea
Va multumesc anticipat, sper sa ma puteti ajuta in aceasta prinvinta fiindca pareriile altor oameni pe care iam intrebat erau contrariate.
--- Invatati invatati invatati Lenin
|
|
...
--- Invatati invatati invatati Lenin
|
|
[Citat] Am un coleg care urmezeaza sa dea capacitatea e in a 8-a ca si mine si nul vad capabil sa treaca la matematica(doamne ajuta fiindca e un nesuferit)vroiam sa stiu daca nu trece urmand in situatia asta sa mearga la un liceu particular(pe principiul da tati 8000$ si invata si baiatu lui) fara sa ia capacitatea el mai poate merge la facultate? la liceele particulare am inteles ca nu ar fi necesar sa aibe peste 5 la toate materiile la care a dat testarea
Va multumesc anticipat, sper sa ma puteti ajuta in aceasta prinvinta fiindca pareriile altor oameni pe care iam intrebat erau contrariate. |
Membrii echipei ProDidactica nu stiu subtilitatile acestea, asa ca nu putem nici confirma nici infirma. Poate va raspunde altcineva in cunostiinta de cauza.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|