Autor |
Mesaj |
|
am si eu o intrebare : m-am uitat la varianta 76 adik ..o rezolvam si am gasit o problema la exercitiul 11 raspunsul mie mi-a dat C si nu A cum scrie in rezolvari deoarece trapezul este dreptunghic nu este isoscel si pt a afla pe DE nu se mai imparte diferenta la 2 dak nu este asa sau ...am gresit va rog sami spuneti
|
|
[Citat] am si eu o intrebare : m-am uitat la varianta 76 adik ..o rezolvam si am gasit o problema la exercitiul 11 raspunsul mie mi-a dat C si nu A cum scrie in rezolvari deoarece trapezul este dreptunghic nu este isoscel si pt a afla pe DE nu se mai imparte diferenta la 2 dak nu este asa sau ...am gresit va rog sami spuneti |
Ai dreptate. probabil ca noi am tratat in subconstient trapezul ca fiind isoscel. Vom corecta. Multzam de sesizare!
---
Euclid
|
|
[color=red][/color] [Citat] [Citat] am si eu o intrebare : m-am uitat la varianta 76 adik ..o rezolvam si am gasit o problema la exercitiul 11 raspunsul mie mi-a dat C si nu A cum scrie in rezolvari deoarece trapezul este dreptunghic nu este isoscel si pt a afla pe DE nu se mai imparte diferenta la 2 dak nu este asa sau ...am gresit va rog sami spuneti |
Ai dreptate. probabil ca noi am tratat in subconstient trapezul ca fiind isoscel. Vom corecta. Multzam de sesizare! |
|