| Autor | Mesaj | 

|  | 
 heeellp... am nevoie si eu de opiniile alea la romana va rog... ma puteti ajuta??? 
 ---
 :D

| 

|  | 
 pai nu  EXISTA pe net variante la romana.....(sorry) da daca esti baiat constiincios ia-ti cartea cu rezolvari si subiecte [costa 200 de mii]cam naspa .... stiu da ...o singura data dai examenu asta in viata nu???[color=red][/color][b][/b]

---
 Stefan

| 

|  | 
 Nu exista rezolvari la romana si DACA ESTI BAIAT CONSTIINCIOS invata si am vazut o carte cu rezolvarile de fapt mai multe si unele raspunsuri sunt gresite ca sa nu mai spun de felul in care au facut cererea,scrisoarea,invitatia,telegrama.Deci cartea nu e o solutie buna ^_^ si repetitia e mama invataturii dar mai mult exercitiul ^_^ 
 | 

|  | 
 Vezi:
 http://www.didactic.ro

Trebuie  mai  intai  sa-ti  creezi  un  cont: user name + parola.

Apoi pe  Materiale/Discipline/LimbasiLiteraturaRomana/Teste

Se  utilizeaza  optiunea  de  cautare  in  care  trebuie  precizata  clasa (ex: 8). E  mai  dificil  dar  exista.

Succes  la  examene!

---
 ing. Violeta SANDA

| 

|  | 
 de ce nu se dau si la romana?????sunt unele texte foarte greoaie pe care le intelegi doar dak esti geniu!!!!!!!!!!!!![color=yellow][/color] 
 | 

|  | 
 probabil ca ministerul a considerat ca cei care dau Testare nationala anul acesta sunt niste "mici genii" ( :D ) la limba si literatura romana ... 

---
 just me ...

|