Autor |
Mesaj |
|
va rog sa ma ajutati si pe mine la I,punctul b..nu inteleg deloc fazele cu dreptele.stiam k 2 drepte sunt paralele daca pantele lor sunt egale.va rog sa imi explicati ce trebuie sa fac in situatia asta..cum sa calculez?.multumesc anticipat
--- ioana
|
|
[Citat] va rog sa ma ajutati si pe mine la I,punctul b..nu inteleg deloc fazele cu dreptele.stiam k 2 drepte sunt paralele daca pantele lor sunt egale.va rog sa imi explicati ce trebuie sa fac in situatia asta..cum sa calculez?.multumesc anticipat |
In cazul de fata cel mai simplu este sa desenam punctele A si B. Vedem astfel ca dreapta AB este verticala, deci o dreapta paralela cu ea este chiar axa Oy a carei ecuatie este x=0.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
cred k pe edu sunt niste greseli la II,1,punctul d ..pentru k ei l-au inlocuit si pe i cu 1+i.si trebuia inlocuit numai x-ul.la fel la punctul urmator..probabilitatea este 3/5 deoarece si 2 la a 7-a este mai mic decat 1024
--- ioana
|
|
ma poate ajuta cineva la subiectul III,punctul g?multumesc
--- ioana
|
|
nu stiu nici la IV,punctul d.pls help me
--- ioana
|
|
[Citat] cred k pe edu sunt niste greseli la II,1,punctul d ..pentru k ei l-au inlocuit si pe i cu 1+i.si trebuia inlocuit numai x-ul. |
Aveti dreptate!
[Citat] la fel la punctul urmator..probabilitatea este 3/5 deoarece si 2 la a 7-a este mai mic decat 1024 |
Si aici aveti dreptate!
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
[Citat] ma poate ajuta cineva la subiectul III,punctul g?multumesc |
G contine pe I, A si B conform punctelor (a) si (b). La aceste 3 elemente se pot adauga si -I, -A si -B, deci cel putin 6.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
[Citat] nu stiu nici la IV,punctul d.pls help me |
Ecuatia f'(x)=0 este echivalenta cu o ecuatie de gradul 2 si are 2 radacini reale. In aceste 2 puncte derivata isi schimba semnul, deci ambele sunt puncte de extrem.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|