Autor |
Mesaj |
|
Determinati numerele intregi n pentru care exista numere intregi a si b astfel incat a + b = 2^n si a^2 + b^2 = n^3
Mod edit: daca nu veti redacta in Latex, vom muta toate postarile in sectiunea Carantina.
|
|
La asa problema "frumoasa" de mult era de asteptat o indicatie asa ferma si utila, bravo domnule administrator !
|
|
Buna ziua
De data aceasta ii intind eu o "mana de ajutor" cu rugamintea deosebita pentru ea de a intelege importanta scrierii unei probleme in limbajul LATEX mai ales ca -va rog sa ma credeti-nu este deloc greu sa il invatati.Si mai ales ca este un limbaj deosebit de util iar SITE -urile oferite de PRODIDACTICA va pot ajuta in acest scop(ex.vezi Cutia cu nisip).
|
|
[Citat] Buna ziua
De data aceasta ii intind eu o "mana de ajutor" cu rugamintea deosebita pentru ea de a intelege importanta scrierii unei probleme in limbajul LATEX mai ales ca -va rog sa ma credeti-nu este deloc greu sa il invatati.Si mai ales ca este un limbaj deosebit de util iar SITE -urile oferite de PRODIDACTICA va pot ajuta in acest scop(ex.vezi Cutia cu nisip).
|
|
|
[Citat]
[Citat] Buna ziua
|
|
va multumesc mult! eu chiar nu inteleg acest limbaj
|
|
Discriminantul ecuatiei
este pozitiva (mai precis 0) numai pentru
.
|