Autor |
Mesaj |
|
Cum arat punctul a) ?
M-am gandit la faptul ca , o functie este integrabila , daca acea functie este continua pe domeniul ei de definitie.Se observa ca limita la stanga si limita la dreapta sunt diferite intre ele => exista punct de discontinuitate . Daca functia are punct de discontinuitate ea poate fi integrabila ? Daca da , de ce si cum se justifica aceasta problema?
|
|
De unde e exemplul?
|
|
[Citat] De unde e exemplul? |
Din categoria iBAC , de pe acest site.In rezolvare scrie ca in x=0 este punct de discontinuitate de speta I.Dar daca functie are punct de discontinuitate , mai poate fi integrabila??Avand in vedere ca in teorie spune ca trebuie sa fie continua pentru a fi integrabila...
|
|
[Citat]
Din categoria iBAC , de pe acest site. |
Evident c? de pe acest site. M? intereseaz? num?rul variantei.
|
|
[Citat]
[Citat]
Din categoria iBAC , de pe acest site. |
Evident c? de pe acest site. M? intereseaz? num?rul variantei. |
sursa: [bac2009, MT1, sub. 3, v. 62, ex. 2]
|
|
Vezi Subiectul 3, var.58, M1 2008, tot pe acest site.
P.S. ?i înva?? s? scrii în Latex, c? nu putem folosi codul din poze.
|
|
[Citat] Vezi Subiectul 3, var.58, M1 2008, tot pe acest site.
P.S. ?i înva?? s? scrii în Latex, c? nu putem folosi codul din poze. |
Nu prea imi iese egalitatea f(x)=g(x) sau poate nu am inteles eu exact teoremele de acolo.
|
|
|
|
[Citat] Buna seara
Consideram:
|
Integrabilitatea ?i existen?a primitivelor sunt chestiuni diferite. Integrabilitatea nu are leg?tur? cu existen?a primitivelor.
|
|
A fost efectuata urmatoarea corectura in textul initial:
"Pentru a vedea daca functia f(x) admite primitive pe acest interval,vedem daca este continua pe acest interval"
In legatura cu integrabilitatea functiei f pe intervalul definit ca
|
|
[Citat] A fost efectuata urmatoarea corectura in textul initial:
"Pentru a vedea daca functia f(x) admite primitive pe acest interval,vedem daca este continua pe acest interval"
|
Nu te mai obosi s? tot modifici corectura...:D
|