Autor |
Mesaj |
|
Stabiliti daca numarul
este patrat perfect.Justificati raspunsul dat.
--- Doamne ajuta...
Petre
|
|
[Citat] Stabiliti daca numarul
este patrat perfect.Justificati raspunsul dat. |
Da, este patratul lui
|
|
Dumneavoastra intelegeti sensul cuvantului "JUSTIFICATI" ? Este vorba si de o DEMONSTRATIE a cerintei. Am dorit de la inceput...de prin noiembrie 2006...sa oferim celor care viziteaza site-ul ...si SOLUTII, de la care sa invete ceva. Credeti ca daca cineva, un nou navigator (sau vechi...), vede solutia data de dumneavoastra, e mai atras de matematica? Dati o idee, o indicatie macar, incantati-l, pacaliti-l, vrajiti-l... daca nu postati toata solutia....
Cu tot respectul urez tuturor celor care "se ratacesc" pe pro-didactica.ro, un cuviincios "LA MULTI ANI !".(si multa sanatate!)
--- Doamne ajuta...
Petre
|
|
[Citat] Dumneavoastra intelegeti sensul cuvantului "JUSTIFICATI" ? Este vorba si de o DEMONSTRATIE a cerintei. Am dorit de la inceput...de prin noiembrie 2006...sa oferim celor care viziteaza site-ul ...si SOLUTII, de la care sa invete ceva. Credeti ca daca cineva, un nou navigator (sau vechi...), vede solutia data de dumneavoastra, e mai atras de matematica? Dati o idee, o indicatie macar, incantati-l, pacaliti-l, vrajiti-l... daca nu postati toata solutia....
Cu tot respectul urez tuturor celor care "se ratacesc" pe pro-didactica.ro, un cuviincios "LA MULTI ANI !".(si multa sanatate!) |
R?spunsul f?r? "justificare" ar fi fost:
Am stabilit. Este p?trat perfect.
|
|
|
|
Iat?, bonus, o problem? care s? "încânte" eventualii amatori de calcule cu numere în reprezentare zecimal?.
Stabili?i dac? exist? o infinitate de perechi de numere naturale a,b, astfel încât numerele a,b ?i ab s? se scrie doar cu cifrele 7,8 ?i 9. Justifica?i r?spunsul
|
|
Sa ma iertati dar chestia asta cu vazutul....sufera putin.Dar daca nu vad ?
Mai asteptam si alte moduri de abordare a solutiei si apoi scriu si solutia la care m-am gandit eu...
Va multumesc de atentie...
--- Doamne ajuta...
Petre
|
|
[Citat] Sa ma iertati dar chestia asta cu vazutul....sufera putin.Dar daca nu vad ?
|
Explic mai pe îndelete:
|
|
Nu asta era...!
De unde luati 666...67? Il ghicim?
--- Doamne ajuta...
Petre
|
|
[Citat] Nu asta era...!
De unde luati 666...67? Il ghicim? |