Bine ai venit guest

User:
Pass:

[Creare cont]
[Am uitat parola]
iBac = materialul ULTRACOMPLET de pregătire pentru bac la mate. Dacă vrei poţi.
Forum pro-didactica.ro  [Căutare în forum]

Forum » Cereri de rezolvări de probleme » Un concurs sportiv
[Subiect nou]   [Răspunde]
[Prima pagină]   « [1] [2]
Autor Mesaj
TAMREF
Grup: membru
03 Jul 2014, 09:08

[Trimite mesaj privat]

[Citat]
Am zis ca nu mai intervin...
Dar...asta e!
Asteptam mai demult sa mai intervina cineva la comentariile facute de tamref...Se pare ca nu-l poate domoli nimeni...Dupa ce ne-a innebunit de cap cu o ecuatie care nu avea solutii si ne recomanda wolframul(am verificat si acolo se afirma ce era de altfel normal ca nu are solutie!), dupa ce a facut si face aprecieri necuviincioase asupra multor cititori si colaboratori ai site-ului, acum, pus pe galceava ca mai mereu, vrea sa verifice ,asa cum am mai zis de cateva ori, daca cei ce viziteaza site-ul stiu, sau NU STIU sa rezolve o anumita problema, avand impresia ca numai el citeste matematica...
Si inca o remarca...ii place MULT termenul de "didacticist" Cine nu-i cu tamref este didacticist...
Pentru informarea lui tamref, care sigur nu stie, Pitagora si Euclid sunt PROFESORI UNIVERSITARI la Universitatea RENO din NEVADA...
Nu stiu, cu parere de rau, unde preda domnul prof Gauss...
In orice caz, domnule tamref, oriunde te-ai afla, oleaca mai putin tupeu si oleaca mai mult bun simt, nu strica niciodata...

Despre ce ecua?ie verificat? pe "WolframAlpha",vorbi?i Domnule Profesor?
-------------------------
Toat? stima mea pentru to?i profesorii de pe acest forum,dar asta nu înseamn? c? si Dumnealor nu pot gre?i....Totu?i nu pot s? nu remarc c? Domnul Profesor "gauss" este sincer,modest ?i foarte tolerant chiar dac? l-am sup?rat de multe ori cu faptul c? sunt nonconformist.Este grav când v?d destui elevi si studen?i care înva?? pe de rost f?r? a în?elege ceea ce este esen?ial ?i asta se datoreaz? didacticismului exagerat al prea multor profesori care de altfel sunt obliga?i de programa ?colar? de a b?ga cu pâlnia prea multe informa?ii în mod rigid în capetele bie?ilor copii ?i f?r? a da posibiltatea elevilor ?i studen?ilor de a interac?iona activ cu profesorul în vederea redescoperirii elementelor de matematic? propuse.
Cu stim?,

TAMREF

petrebatranetu
Grup: moderator
03 Jul 2014, 10:41

[Trimite mesaj privat]

Ne spuneati sa verificam pe wolfram ca ecuatia aceea cu modulul ...era ceva si cu 12, nu-mi aduc aminte..in orice caz parca iesea de sub un radical un -12(adevarul este ca nici nu mi-am propus sa retin lucrul ala, pentru ca nu era corect!)
In fine...e din trecut.

---
Doamne ajuta...
Petre
071andrei
Grup: membru
03 Jul 2014, 19:38

[Trimite mesaj privat]

Buna seara
Vreau aici sa citez din pretioasele cugetari ale domnului TAMREF si anume:
Dumnealui imi spune mie(citez):
"Fara sa lingusesc pe domnii profesori Gauss si Pitagora..(asa cum ii lingusesti dumneata fara discernamant)...."
apoi mai jos tot domnul TAREF(citez):
"Totu?i nu pot s? nu remarc c? Domnul Profesor "gauss" este sincer,modest ?i foarte tolerant chiar dac? l-am sup?rat de multe ori cu faptul c? sunt noncomformist...."
Fara comentarii!

Pitagora
Grup: Administrator
03 Jul 2014, 19:48

[Trimite mesaj privat]

Majoritatea utilizatorilor nu au nimic de castigat din aceasta discutie si prin urmare o inchidem. Daca doriti o puteti continua prin mesaje personale.

---
Pitagora,
Pro-Didactician
[Prima pagină]   « [1] [2]

Legendă:  Access general  Conţine mesaje necitite  47559 membri, 58582 mesaje.
© 2007, 2008, 2009, 2010 Pro-Didactica.ρ