Autor |
Mesaj |
|
In legatura cu cazul nostru trebuie avut in vedere urmatorul aspect:
|
|
[Citat] In legatura cu cazul nostru trebuie avut in vedere urmatorul aspect:
|
Dac? a?i auzit de teorema fundamental? a algebrei enun?at? de Euler ?i demonstrata de Gauss,atunci ve?i vedea c? enun?urile problemelor postate de mine sunt corecte ?i deci nu mai trebuie ad?ugat absolut nimic la aceste enun?uri.
|
|
|
aurel211
Grup: membru
12 May 2014, 17:19 |
[Citat] S? se rezolve ecua?ia
. |
|
|
De acord dar asta dupa definitie nu se numeste functie logaritmica trebuie numita altfel.
Ex.functia TAMREF
|
|
[Citat]
[Citat]
|
Se permite ad?ugarea : "în mul?imea C\ R" ? |
Nu v?d de ce ar trebui ad?ugat la enun?ul problemei "în mul?imea
\
".
Mai trebuie ad?ugat ceva la problema urm?toare:
"S? se rezolve ecua?ia
."? |
Imi propusesem sa nu mai intervin...dar pentru rigurozitate trebuie spus:
Daca ecuatia
o dam la clasa a 8-a elevul o rezolva fara sa intrebe nimic si spune ca nu are solutii. Daca ecuatia data o propun la clasa a 11-a atunci elevul pune intrebari: IN CE MULTIME REZOLV?
Sa ma iertati domnule tamref...sau fermat...sau...nu stiu-cum, din nou faceti SPECULATII...
NU stiu ce vreti...Cred ca urmariti prin problemele propuse (nu vorbesc de claritate, conciziune...) ca noi sa spunem la un moment dat "NU stim s-o facem..."
Ati avea satisfactie?
De ce nu incercati (daca in adevar vreti sa invatati...) sa prezentati probleme CLAR formulate ?
De acum incolo nu mai intervin...
--- Doamne ajuta...
Petre
|
|
[Citat]
. |
|
Corect!
|
|
Domnule Petre
Urmaresc de mai mult timp SITE urile de la PRODIDACTICA.
Fara sa va fac un compliment gratuit va numarati printre putinii matematicieni eruditi si ca stiinta si ca pedagogie.
Mi-a placut foarte mult interventia dumneavoastra catalogand problema dupa clasa de liceu unde ea se poate studia.
Asa este!
Va rog ca ori de cate ori sa fie nevoie sa interveniti pentru ca prin asta ne imbogatim si noi nivelul de cunoastere.
Cu stima
|
|
[Citat] Domnule Petre
Urmaresc de mai mult timp SITE urile de la PRODIDACTICA.
Fara sa va fac un compliment gratuit va numarati printre putinii matematicieni eruditi si ca stiinta si ca pedagogie.
Mi-a placut foarte mult interventia dumneavoastra catalogand problema dupa clasa de liceu unde ea se poate studia.
Asa este!
Va rog ca ori de cate ori sa fie nevoie sa interveniti pentru ca prin asta ne imbogatim si noi nivelul de cunoastere.
Cu stima |
Domnul Profesor Petre B?trâne?u este un foarte bun Profesor,dar prea didacticist...Oricum am avut foarte multe de înv??at de la Dânsul ?i de la to?i ceilal?i de pe acest prestigios forum ca de altfel ?i de pe alte forumuri...
|