Bine ai venit guest

User:
Pass:

[Creare cont]
[Am uitat parola]
iBac = materialul ULTRACOMPLET de pregătire pentru bac la mate. Dacă vrei poţi.
Forum pro-didactica.ro  [Căutare în forum]

[Subiect nou]   [Răspunde]
Autor Mesaj
071andrei
Grup: membru
10 May 2014, 16:16

[Trimite mesaj privat]

Repet:mesajul trimes pe MP nu poate fi deschis deci nu pot sti ce cuprinde.

TAMREF
10 May 2014, 16:46

[Trimite mesaj privat]

[Citat]
Oameni buni, eu sunt un simplu muritor de rand, in ultimele zile mi-am epuizat plamânii incercand sa fac macar aici clara parerea mea despre cum trebuie sa vina o problema de matematica, daca are sens sa ne apucam de ea si daca da la ce ne ajuta. Mi-am facut dusmani buni si a trebuit inca sa dau detalii de ce.
De data asta ar trebui sa trec la nivelul superior de suparare si de sapunire.
Dar limba româna nu are cuvinte si mai dure decât cele pe care le-am folosit.

Stimate Domnule Profesor "Gauss",

Sper,din tot sufletul meu p?c?tos ?i doritor de a în?elege anumite taine ale matematicii,c? nu m? considera?i unul dintre du?manii Dvs..
Trebuie s? remarc simplitatea ?i elegan?a cu care a?i calculat
?i v? mul?umesc foarte mult pentru tot ceea ce eu înv?? de la Dvs. , chiar dac? uneori v? nec?jesc cu insisten?ele mele nonconformiste în ceea ce prive?te enun?area unor probleme de matematic?.
Am vrut s? v? transmit un mesaj pe MP dar se pare c? mesajul meu nu mai înc?pea în mesageria Dvs. privat?.Mii de scuze pentru tot deranjul pe care vi l-am f?cut acum ?i de alte d??i.Cu deosebit? stim? ?i deosebit? considera?ie v? mul?umesc c? ave?i mult? r?bdare cu mine!

TAMREF
10 May 2014, 17:14

[Trimite mesaj privat]

[Citat]
Repet:mesajul trimes pe MP nu poate fi deschis deci nu pot sti ce cuprinde.

Îmi pare r?u dar abia acum mi-am dat seama cum trebuie s? postez un "link" pe acest forum...
http://ro.wikipedia.org/wiki/Formula_lui_Euler

Mii de scuze!

071andrei
10 May 2014, 18:32

[Trimite mesaj privat]

Ei bine astept domnule TAMREF sa va dati seama si de faptul ca sin 2 nu este o expresie compatibila.
Ca despre SITE ul trimes este foarte interesant dar nu are o legatura directa cu aceasta problema.

TAMREF
10 May 2014, 18:56

[Trimite mesaj privat]

[Citat]
Ei bine astept domnule TAMREF sa va dati seama si de faptul ca sin 2 nu este o expresie compatibila.
Ca despre SITE ul trimes este foarte interesant dar nu are o legatura directa cu aceasta problema.

Citi?i cu aten?ie acel "link" ?i sunt sigur ve?i în?elege pân? la urm?....
?i eu a?tept s? v? da?i seama c?
exist? tot a?a cum exist? ?i num?rul imaginar
....Nu mai am ce s? spun când v?d c? Dvs. contrazice?i ?i pe "aurel211" dar ?i pe Onoratul Domn Profesor "Gauss" care a ar?tat foarte elegant ce poate rezulta din
unde
.
Dac? dori?i putem continua discu?iile pe MP...

071andrei
11 May 2014, 03:25

[Trimite mesaj privat]

Buna ziua
Domnule TAMREF pentru a nu prelungi polemica la nesfarsit va rog sa nu va suparati daca va intreb ceva din pura curiozitate:
Ce studii aveti dumnavoastra la ora actuala?
Multumesc pentru informatie

Legendă:  Access general  Conţine mesaje necitite  47559 membri, 58582 mesaje.
© 2007, 2008, 2009, 2010 Pro-Didactica.ρ