Autor |
Mesaj |
|
|
|
(eroare: eq.0/48663)Dup\u{a} fiecare factor al lui $a_n$ am intercalat factorul lips\u {a}, astfel \^{\i}nc\^{a}t s\u{a} ob\c{t}inem un produs telescopic \^{\i}n produsul $a_n\cdot\b_n$
|
|
(eroare: eq.0/48664)[equation]Dup\u{a} fiecare factor al lui $a_n$ am intercalat factorul lips\u {a}, astfel \^{\i}nc\^{a}t s\u{a} ob\c{t}inem un produs telescopic \^{\i}n produsul $a_n\cdot\b_n$ [/equation]
|
|
|
|
(eroare: eq.0/48666) Dup\u{a} fiecare factor al lui $a_n$ am intercalat factorul lips\u {a}, astfel \^{\i}nc\^{a}t s\u{a} ob\c{t}inem un produs telescopic \^{\i}n produsul $a_n\cdot \b_n$
|
|
(eroare: eq.0/48667) Dup\u{a} fiecare factor al lui $a_n$ am intercalat factorul lips\u {a}, astfel \^{\i}nc\^{a}t s\u{a} ob\c{t}inem un produs telescopic \^{\i}n produsul $a_n\cdot \b_n$
|
|
(eroare: eq.0/48668) Dup\u{a} fiecare factor al lui $a_n$ am intercalat factorul lips\u {a}, astfel \^{\i}nc\^{a}t s\u{a} ob\c{t}inem un produs telescopic \^{\i}n produsul $a_n \cdot \b_n$
|
|
(eroare: eq.0/48669) Dup\u{a} fiecare factor al lui $a_n$ am intercalat factorul lips\u {a}, astfel \^{\i}nc\^{a}t s\u{a} ob\c{t}inem un produs telescopic \^{\i}n produsul $a_n \b_n$
|
|
(eroare: eq.0/48670)$a_n \b_n$
|
|
(eroare: eq.0/48671)\a_n \b_n
|