Autor |
Mesaj |
|
sa se rezolve sistemul de mai jos :
1986x - y = 1985
1987x - 1986y = 1
--- Atitudinea ta fata de viata determina atitudinea vietii fata de noi
|
|
[Citat] sa se rezolve sistemul de mai jos :
1986x - y = 1985
1987x - 1986y = 1 |
Te-ai uitat printre problemele de pe site? gasesti o multime de sisteme navigand la Probleme -> Algebra -> Algebra liniara -> Sisteme de ecuatii.
Avand in vedere ca te-ai inregistrat ca un user in clasa a noua, unele dintre probleme depasesc cunsotintele pe care le-ai invatat momentan la scoala, insa sunt si multe probleme pe care le poti pricepe.
Eu zic sa rezolvam sistemul impreuna. Iti dam o prima indicatie: am dori sa eliminam una dintre variabile...
---
Euclid
|
|
[Citat] [Citat] sa se rezolve sistemul de mai jos :
1986x - y = 1985
1987x - 1986y = 1 |
Te-ai uitat printre problemele de pe site? gasesti o multime de sisteme navigand la Probleme -> Algebra -> Algebra liniara -> Sisteme de ecuatii.
Avand in vedere ca te-ai inregistrat ca un user in clasa a noua, unele dintre probleme depasesc cunsotintele pe care le-ai invatat momentan la scoala, insa sunt si multe probleme pe care le poti pricepe.
Eu zic sa rezolvam sistemul impreuna. Iti dam o prima indicatie: am dori sa eliminam una dintre variabile... |
da,inteleg,dar ma gandesc ca va trebui sa inmultim cu numere foarte mari de exemplu pt prima ecuatie va trebui sa inmultim cu -1986 ( ma gandesc la metoda reducerii)..va rooog :D
--- Atitudinea ta fata de viata determina atitudinea vietii fata de noi
|
|
[Citat]
da,inteleg,dar ma gandesc ca va trebui sa inmultim cu numere foarte mari de exemplu pt prima ecuatie va trebui sa inmultim cu -1986 ( ma gandesc la metoda reducerii)..va rooog :D |
N-avem incotro! Si la urma urmei, n-are importanta cat de mari sunt numerele.
---
Euclid
|
|
--- Doamne ajuta...
Petre
|