Autor |
Mesaj |
|
exemple de logaritmuri
--- cazacu
|
|
[Citat] exemple de logaritmuri |
M?d?lina, ia-o de mânu?? pe Oxana ?i împreun? repeta?i: în limba român?, pluralul substantivului "logaritm" este "logaritmi".
|
|
|
|
va rog frumos nu ma mai jigniti,daca nu am pus cuvintul logaritm la plural corect asta nu inseamna ca la sciala invat numai pe 2 sau 5.OARE NU SE POATE CA OMUL SA MAI GRESEASCA!!!
--- petrachi
|
|
[Citat] va rog frumos nu ma mai jigniti,daca nu am pus cuvintul logaritm la plural corect asta nu inseamna ca la sciala invat numai pe 2 sau 5.OARE NU SE POATE CA OMUL SA MAI GRESEASCA!!! |
Nu v-am jignit. Pe acest site se folose?te limba român?. Nu v? oblig? nimeni s? posta?i aici. ?i dac? face?i gre?eli, nu v? ofusca?i dac? ele sunt criticate.
Nu ?tiu ce înv??a?i dv. la "sciala", dar eu obi?nuiesc, dup? ce scriu ceva, s? mai citesc o dat? ce am scris, pentru a elimina eventualele gre?eli.
?i, în fine, e oarecum curios cum post?rile semnate Oxana, respectiv M?d?lina, sunt mereu atât de apropiate temporal ?i tematic. Sunte?i cumva una ?i aceea?i persoan?? Dac? da, retrag îndemnul cu "mânu?ele"
|
|
si cum "logaritmurile" se fac pe la clasa a 10-a...e mai rau!
--- Doamne ajuta...
Petre
|
|
No, ca sa nu plece fetele astea doua am zis sa dau cateva exemple...
(Nu de alta, dar scriu la un fel de carte care apartine de un gen literar usor beletristic si postarea mi-a salvat ziua. Cum dansez cu placere, treaba cu loga-ritmurile mi se pare a fi una din cele mai reusite! Dau exemplele, cer doar voie sa folosesc idea mai departe. Sunt sigur ca greseala nu se va mai repeta. Este bine ca greseala apare pe aceasta pagina... Mai bine aici decat altundeva.)
E clar ce vor logaritmii de la om?
Cam cum arata aceleasi tabele pentru baza trei?
--- df (gauss)
|