[Citat] Dar daca bazele logaritmului sunt mai mari ca 1 nu vad unde e greseala.La inceput specificat ca bazele >0,rectific > 1. |
Din pacate nu se intelege care este cadrul si care este intrebarea in acest cadru.
Care baze? Care logaritm?
Care greseala?
De asemenea, link-ul cu pricina de mai sus,
http://forum.matematic.ro/viewtopic.php?t=25764
conduce la o problema cu un nivel destul de ridicat,
in orice caz mult mai ridicat decat "bagatela" de a scrie in limba romana cu subiect si predicat, lucru probabil mult mai greu decat redactarea in latex.
Comunicarea este parte de respect.
(Mie mi-e tot una, in cel mai rau caz nu raspund. Si facand acest lucru nu fac decat sa indemn toti cei dotati pentru matematica sa persevereze in autism. Este singurul motiv pentru care politicienii si cei ce conduc parti de tara si/sau intreprindere nu prea sunt matematicieni (buni).)
Chiar daca pe un "forum" respectul nu este ceva important, ca na, e un forum acolo, intelegerea si exersarea comunicarii se poate face cel mai bine pe un forum. Daca cele de mai sus vin asa sau asemanator intr-o olimpiada, faza foarte locala (sau intr-o teza) eu nu prea am de unde sa dau puncte. Asadar, spor la exersat.
Care este deci cadrul si care este intrebarea inca o data?!
Nota:
In ziare de obicei se pune un spatiu liber dupa semne de punctuatie (dupa punct, dupa virgula, ... se citeste mai usor).
Rog a se pune si aici, ochii obisnuiti cu cititul nu se pot dezobisnui asa de repede aici.