Bine ai venit guest

User:
Pass:

[Creare cont]
[Am uitat parola]
iBac = materialul ULTRACOMPLET de pregătire pentru bac la mate. Dacă vrei poţi.
Forum pro-didactica.ro  [Căutare în forum]

[Subiect nou]   [Răspunde]
[1]
Autor Mesaj
ana fuia
Grup: membru
01 Mar 2013, 23:18

[Trimite mesaj privat]

Propor?ie    [Editează]  [Citează] 

M? necajesc de o or? s? g?sesc rela?ii care mai de care frumoase ?i mai inutile, iar temerile mele c? ma fac de râs cu o problem? de clasa a 6-a au fost spuberate de al meu fiu,care mi-a amintit c? acum doi ani m? f?ceam de râs cu probleme de clasa a 4-a.

---
Anamaria
gauss
Grup: Administrator
01 Mar 2013, 20:35

[Trimite mesaj privat]

Sa incercam atunci doar cu
[Citat]

Eliminam numitorii, dam de o relatie de forma ab + ... = 0, pe care incercam sa o scriem sub forma
(a + ? )(b + ?? ) = ??? .

Nu vor fi prea multe valori de luat la mana.
Asta a fost incercarea algebrica de a manevra lucrurile.

O alta solutie, mai de gandire de analist, "vede" ca expresia 2a/(a+2) este de o anumita parte a lui 2. Pentru care valori ale lui c natural nenul putem fi cu 4c / (4+c) de aceasi parte a lui 2 ?

Pentru pustiul de clasa a VI-a nu am decat o recomandare, cea de a intelege ca intelege matematica cum o intelege doar din cauza unei mame bune care il tine pe drumul cel bun. Nu conteaza cine se blameaza unde, ci cine castiga din cand in cand...
El va intelege mult mai bine despre ce este vorba si cum stau lucrurile cu afacerea intre generatii cand va avea proprii copii care la scoala vor butona anumite aparate care azi nu exista cu cea mai suava naturaletze...

---
df (gauss)
ana fuia
01 Mar 2013, 20:40

[Trimite mesaj privat]

[Citat]

Pentru pustiul de clasa a VI-a nu am decat o recomandare, cea de a intelege ca intelege matematica cum o intelege doar din cauza unei mame bune care il tine pe drumul cel bun. Nu conteaza cine se blameaza unde, ci cine castiga din cand in cand...
El va intelege mult mai bine despre ce este vorba si cum stau lucrurile cu afacerea intre generatii cand va avea proprii copii care la scoala vor butona anumite aparate care azi nu exista cu cea mai suava naturaletze...

Nu pot da "like",dar pot s? mul?umesc!

---
Anamaria
algoritm
01 Mar 2013, 23:18

[Citat]

[1]

Legendă:  Access general  Conţine mesaje necitite  47559 membri, 58582 mesaje.
© 2007, 2008, 2009, 2010 Pro-Didactica.ρ