Autor |
Mesaj |
|
Buna seara! Am un exercitiu pe care nu l-am inteles .Va rog frumos sa imi explicati cat mai detaliat .Va multumesc.
Sa se determine termenul de rang n al progresiei geometrice : -1,1/3,-1/9,......
--- golanu23 clasa a8a
|
|
[Citat] Buna seara! Am un exercitiu pe care nu l-am inteles .Va rog frumos sa imi explicati cat mai detaliat .Va multumesc.
Sa se determine termenul de rang n al progresiei geometrice : -1,1/3,-1/9,...... |
- Puteti explica urgenta?
- Va rugam nu mai umpleti Forumul cu repetitii ale aceleiasi cereri. V-am sters postarea denumita "Ajutor".
- Ati vazut pana acum definitia unei progresii geometrice?
- Daca da, puteti sa o scrieti aici? Ce ati incercat sa faceti pentru rezolvarea problemei?
- Daca nu, va rugam cautati-o in manual (sau caietul de notite, dupa preferinta) si apoi scrieti aici ce anume ati incercat la problema de fata.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
[Citat]
[Citat] Buna seara! Am un exercitiu pe care nu l-am inteles .Va rog frumos sa imi explicati cat mai detaliat .Va multumesc.
Sa se determine termenul de rang n al progresiei geometrice : -1,1/3,-1/9,...... |
- Puteti explica urgenta?
- Va rugam nu mai umpleti Forumul cu repetitii ale aceleiasi cereri. V-am sters postarea denumita "Ajutor".
- Ati vazut pana acum definitia unei progresii geometrice?
- Daca da, puteti sa o scrieti aici? Ce ati incercat sa faceti pentru rezolvarea problemei?
- Daca nu, va rugam cautati-o in manual (sau caietul de notite, dupa preferinta) si apoi scrieti aici ce anume ati incercat la problema de fata.
|
Buna seara ! Ratia q = b2/b1 <=>q= -1/3 =>bn =-1*(-1/3)^n-1 =>?????
--- golanu23 clasa a8a
|
algoritm
Grup: membru
04 Feb 2013, 21:44 |
[Citat]
Buna seara ! Ratia q = b2/b1 <=>q= -1/3 =>bn =-1*(-1/3)^n-1 =>????? |
|