Autor |
Mesaj |
|
Fie
cu
(diferit de I_3). Aratati ca
.
--- VMMV
|
|
[Citat] Fie
cu
(diferit de I_3). Aratati ca
. |
Ce înseamn?
?
Am în?eles,
|
|
Da, nu stiam simbolul exact . e "A diferit de I_3"
--- VMMV
|
|
|
|
La Sylvester am ajuns si eu, iar la acea relatie m-am impodmolit... Nu am inteles in cazul in care rang(A-I)=1, proprietatea A-I=B, astfel incat B^2 = xB. Imi puteti explica va rog de ce e asa?
--- VMMV
|
|
[Citat] La Sylvester am ajuns si eu, iar la acea relatie m-am impodmolit... Nu am inteles in cazul in care rang(A-I)=1, proprietatea A-I=B, astfel incat B^2 = xB. Imi puteti explica va rog de ce e asa?
|
|
|
A... Va multumesc pentru idee... Imi puteti recomanda niste linkuri in care pot vedea mai multe tipuri similare de exercitii si prorpietati referitoare la rangul unei matrice? Multumesc anticipat!
--- VMMV
|
|
[Citat] A... Va multumesc pentru idee... Imi puteti recomanda niste linkuri in care pot vedea mai multe tipuri similare de exercitii si prorpietati referitoare la rangul unei matrice? Multumesc anticipat! |
Link-uri nu. V? pot recomanda excelenta carte "Algebra pentru concursuri de admitere si olimpiade scolare (clasa a 11-a)", de Gh. Andrei, C. Caragea ?i Gh. Bordea, Constan?a 1993, ISBN 973-95136-2-x
|
|
Multumesc!
--- VMMV
|
|
Totul e rezolvat deja, din cauza unei discutii postez si solutia la nivel de facultate:
--- df (gauss)
|
|
Acum am v?zut Aceasta este o problem? din GM, propus? în cadrul concursului GM ?i viitoriolimpici, la care termenul de trimitere a solu?iilor este 28 februarie 2013!
|