Bine ai venit guest

User:
Pass:

[Creare cont]
[Am uitat parola]
iBac = materialul ULTRACOMPLET de pregătire pentru bac la mate. Dacă vrei poţi.
Forum pro-didactica.ro  [Căutare în forum]

Forum » Bacalaureat 2007 » iar am nevoie de ajutorul vostru
[Subiect nou]   [Răspunde]
[1]
Autor Mesaj
allexandra
Grup: membru
14 Mar 2007, 00:19

[Trimite mesaj privat]

iar am nevoie de ajutorul vostru    [Editează]  [Citează] 

tot la varianta 10 M1 2 sb III a va rog sa-mi dati niste explicatii si niste indicii ce trebuie sa fac ....ca pur si simplu nu stiu sa citesc,,matematiceste"ce trebuie exact sa fac??.VA MULTUMESC MULT uffff

---
eu
Euclid
Grup: Administrator
13 Mar 2007, 21:32

[Trimite mesaj privat]

M1-2 varianta 10 III(a)    [Editează]  [Citează] 

[Citat]
tot la varianta 10 M1 2 sb III a va rog sa-mi dati niste explicatii si niste indicii ce trebuie sa fac ....ca pur si simplu nu stiu sa citesc,,matematiceste"ce trebuie exact sa fac??.VA MULTUMESC MULT uffff

Cine este G? Intervalul (-2,2). Ce trebuie sa aratam? Date fiind x si y doua elemente din acest interval, atunci si x*y este tot in acest interval. Dar ce inseamna 'x*y' ? Din enuntul problemei:
. In rezumat, punctul (a) cere sa se demonstreze afirmatia urmatoare:

Ca indicatie, pentru ca sa arati propozitia de mai sus, observa intai faptul ca numitorul fractiei este pozitiv:

---
Euclid
IulyaBombonika
Grup: membru
13 Mar 2007, 23:53

[Trimite mesaj privat]

ufff    [Editează]  [Citează] 

M-am chinuit sa iau rezolvarile subiectelor ptr Bac si nu pot.....pur si simplu nush cum sa le iau ca sale vad...numai simboluri...cum sa le iau???

Euclid
Grup: Administrator
14 Mar 2007, 00:19

[Trimite mesaj privat]

[Citat]
M-am chinuit sa iau rezolvarile subiectelor ptr Bac si nu pot.....pur si simplu nush cum sa le iau ca sale vad...numai simboluri...cum sa le iau???

Am raspuns la mesajul identic din "Testare Nationala". Va rugam postati mesaje in thread-urile relevante.

---
Euclid
[1]

Legendă:  Access general  Conţine mesaje necitite  47558 membri, 58582 mesaje.
© 2007, 2008, 2009, 2010 Pro-Didactica.ρ