Autor |
Mesaj |
|
Salut,
Am vazut pe acest site niste matematicieni f. buni si am decis sa postez in speranta ca voi primi niste sfaturi. Sunt la profil mate-info cls. a 12-a si nu mi-as face griji pt. bac daca nu era matematica. Nu de alta dar la bio si romana se poate invata deci nu sunt probleme. Dar la mate sunt cu pluta, adica stiu foarte putine, aproape si lucrurile elementare le-am cam uitat. Toti merg la pregatire inainte de bac, desigur nu e si cazul meu adica am locuri mai bune unde sa dau bani decat la meditatii, consider si ca pot singur. Acum intrebarea este eu vreau sa stiu cum sa ma apuc de invatat? Obiectivul meu principal sa iau 5-ul la bac la mate fara copiat fara nimic, si daca se poate si 10 ). Ma gandeam asa sa incep sa cu materia de a 9-a sa verific fiecare capitol sa invat formulele ce sunt de invatat, apoi sa scot la imprimanta rezolvarile si subiectele la mate si ma uit pe ele pana incepe sa prind cam cum mere treaba.
Astept sfaturi cu privire la problema mea, si daca stiti un site unde pot sa downloadez toate subiectele la mate o singura data nu sa dau pe fiecare in parte save.
Multumesc anticipat.
|
|
vezi ca este daca nu ma insel chiar pe site-ul edu programelul cu care poti downloada toate variantele l-am luat si eu.si bafta la invatat
--- eu
|
|
Grea intrebare. Poate n-ar fi rau sa faci urmatorul lucru: iei subiectele, dupa care te apuci si rezolvi toate problemele de pe pagina intai (subiectele I si II) in mod transversal. De exemplu, rezolvi toate problemele de genul "sa se determine distanta de la un punct la o dreapta", etc. In sectiunea cu probleme de pe site-ul nostru gasesti multe probleme rezolvate, uita-te si pe acolo.
---
Euclid
|
|
Ms Euclid e buna varianta ta si cred ca asa voi proceda, apropo daca ai un id de mess da-mi add la idu asta Goldeneye_vip si mai vb si pe acolo, oricum de acum pt. orice nelamuriri contez pe forum .
Alexandra imi dai exact linkul pentru acel program nu dau de el niciunde .
|
|
Nu mai este nevoie sa folosesti programelul respectiv, deja au fost arhivate toate subiectele.
|
|
Mihai imi poti da un link te rog de unde pot sa le iau si eu la gramada?
|
|
Incearca acest link : Matematica M11
---
Optimism is an occupational hazard of programming: feedback is the treament. (Kent Beck) Bac 2007 - 9,40
|