Autor |
Mesaj |
|
Sursa este Subiecte BAC 2012 M2 varianta 26
Am incercat in mai multe feluri si nu mi-a dat
Se pare ca B nu este ca in text ci este o matrice de forma ( 1 1 1).
Asa imi da rezultatul.Este gresit textul privind matricea B?Multumesc
|
|
Rog a se tipari textul problemei, nu stiu unde sa caut enuntul...
(Chiar daca as cauta, inca trebuie cumva sa preiau textul pentru a raspunde la el, enuntarea explicta ma ajuta sa raspund, deseori copiez fragmente...)
--- df (gauss)
|
|
Scuze va dau SITEul aici de pe GOOGLE:
CULEGERE ON LINE BACALAUREAT LA MATEMATICA 2012 apoi tastati al doilea SITE din lista-este vorba de culegerea de subiecte pt BAC Prof.Aurelian Dobre Ploiesti 2012
pentru M2 iar problema mea se refera la Varianta 26 Subiectul al II -lea punctul 1C.
Va dau asa sa vedeti exact cum se indica matricea B cu care eu nu sant de acord
eu zic ca este invers:adica B=(1 1 1).
Dca nu gasiti rog sa ma contactati multumesc mult.
|
|
In completare va indic si rezolvarile la subiectul respectiv:
Pe GOOGLE tastati BAREM CULEGERE ON LINE BAC LA MATEMATICA 2012 si deschideti la rezolvarea varianta respectiva.
Eu nu sant de acord cu matricea B cum se indica in text.
va multumesc multpentru intelegere
|
|
Ai dreptate, maiya!
Matricea B folosita in exercitiu trebuie sa aiba o linie si trei coloane si nu, invers!
Domnul profesor care a propus testul si domnul profesor care a permis publicarea on- line a acestui test ii rugam sa fie mai atenti si sa includa intr- o erata cu scuzele de rigoare ceea ce a semnalat maiya!
A gresi e omenesc!
Toate cele bune!
--- ok
|
|
Mii de multumiri atat Dvs cat si dlui prof Enescu!
Am satisfactia ca dupa multa cazna sa gasesc gresala - am reusit cu ajutorul Dvs.!
Mayia
|
|
La fel multumiri si dlui prof Gauss!
Maiya
|
|
[Citat] Scuze va dau SITEul aici de pe GOOGLE:
CULEGERE ON LINE BACALAUREAT LA MATEMATICA 2012 apoi tastati al doilea SITE din lista-este vorba de culegerea de subiecte pt BAC Prof.Aurelian Dobre Ploiesti 2012
pentru M2 iar problema mea se refera la Varianta 26 Subiectul al II -lea punctul 1C.
Va dau asa sa vedeti exact cum se indica matricea B cu care eu nu sant de acord
eu zic ca este invers:adica B=(1 1 1).
Dca nu gasiti rog sa ma contactati multumesc mult. |
(Documentul pdf al omului asta scoate omul din sarite.
Incercarea de copiere trimite pe o pagina net. Asta ca sa ma oblige sa il evit pe viitor. Nici aici nu este chiar orice lucru copiabil, dar informatia vine poate ceva mai prietenos...)
Problema este urmatoarea:
Enuntul de pe pagina cu variantele trebuie desigur corectat,
daca inmultim cum vrea problema din stanga cu o matrice (1x3) o matrice (3x3), dam desigur de o matrice (1x3), deci
B = ( 1 1 1 )
este matricea care sta pe partea dreapta a ecuatiei in notatiile de la locul cu pricina. Dupa transpunere avem problema scrisa asa cum se gandeste ea de obicei,
Determinantul sistemului este -1 + 1 + 1 -(-1) -(-1) -(-1), nenul.
Solutia este unica, dam repede de ea, ( 1 1 1 ) verifica.
--- df (gauss)
|
|
DA DA DESIGUR
MULTUMESC INCAODATA
EXPLICATIA ESTE ASA CUM AR FI TREBUIT SA FIE DATA IN ACEA CULEGERE DE EXERCITII
SIGUR ASA ESTE PE INTELESUL TUTUROR
INCAODATA MULTUMESC!
|