Autor |
Mesaj |
|
Puteti sa imi explicati si mie de ce:
--- Totul din pasiune pentru Matematica!!
|
|
Nu am inteles de ce,_pot sa iau o vecinatate arbitrara?
|
|
[Citat] Nu am inteles de ce,_pot sa iau o vecinatate arbitrara? |
Întrebarea e neclar?. Vi se cere s? ar?ta?i c? singurul punct de acumulare a mul?imii
este num?rul 0. Care este defini?ia unui punct de acumulare?
|
|
Este un exemplu pe care l-am gasit la partea teoretica din topologia lui R si n am inteles de ce derivata lui A este 0
|
|
[Citat] Este un exemplu pe care l-am gasit la partea teoretica din topologia lui R si n am inteles de ce derivata lui A este 0 |
Care este defini?ia unui punct de acumulare?
|
|
[Citat] Este un exemplu pe care l-am gasit la partea teoretica din topologia lui R si n am inteles de ce derivata lui A este 0 |
Nu se poate vorbi de "derivata" unei multimi.
Notatia A' este foarte probabil o notatie pentru multimea punctelor de acumulare ale multimii A. De aceea intrebarea de mai sus. Nu pot decat sa o intaresc repetand-o. Deci care este definitia unui punct de acumulare? (Important!)
--- df (gauss)
|
|
Ma gindeam ca este imposibil ca derivata unei multimi sa contina un singur punct,cind definitia spune ca multimea tuturor punctelor de acmulare ,se numeste derivata multimii respective.A fost greseala mea.Deci este vorba despre un punct de acumulare.
|
|
Dle gauss v-as fi foarte recunoscator daca v-ati uita putin peste problemele de spatii vectoriale postate!multumesc mult pentru ajutor,sinteti de-a dreptul genial,iubesc matematica foarte mult,dar sint multe parti ale ei care imi par inaccesibile,cel putin deocamdata si orice problema insotita de explicatii cit mai in detaliu ma ajuta mult!multumesc mult
|