Autor |
Mesaj |
|
Salut !
Ma ajuta si pe mine cineva cu o nelamurire la Subiectul III. Tot nu m-am prins cum transa acelei matrici , la ultimul sub-punct e 0.
Si la Subiectul IV , la punctul c nu reusesc deloc sa ma prinde de unde reise radicalul ala 1/radical (1-x^2 ).
Cam atat , mersi !
---
Optimism is an occupational hazard of programming: feedback is the treament. (Kent Beck) Bac 2007 - 9,40
|
|
Mai intai, subliniez ca ma refer la versiunile preliminare. Versiunile finale ale variantelor 6* le vom posta maine dimineata.
[Citat] Salut !
Ma ajuta si pe mine cineva cu o nelamurire la Subiectul III. Tot nu m-am prins cum transa acelei matrici , la ultimul sub-punct e 0.
|
Ai un numar complex egal cu zero. Deci atat partea reala cat si partea imaginara sunt egale cu zero. DAR, partea imaginara este tocmai urma matricii...
[Citat]
Si la Subiectul IV , la punctul c nu reusesc deloc sa ma prinde de unde reise radicalul ala 1/radical (1-x^2 ).
Cam atat , mersi ! |
Derivata functiei arcsinus!!!!!!!!!!!!!
---
Euclid
|
|
Deci g(n)=Fn(arcsinx)-Fn(pi/4).
=> g'(n)=Fn'(arcsinx)-Fn'(pi/4).
Nu ma prinde de unde si cum .. Practic ar trebui sa fie fn(arcsinx)-fn(pi/4) , sau nu mai inteleg eu nimic la ora asta..
P.S. stiam cat e derivata la arcsin..
---
Optimism is an occupational hazard of programming: feedback is the treament. (Kent Beck) Bac 2007 - 9,40
|
|
[Citat] Deci g(n)=Fn(arcsinx)-Fn(pi/4).
=> g'(n)=Fn'(arcsinx)-Fn'(pi/4).
Nu ma prinde de unde si cum .. Practic ar trebui sa fie fn(arcsinx)-fn(pi/4) , sau nu mai inteleg eu nimic la ora asta..
P.S. stiam cat e derivata la arcsin.. |
Sa ne indepartam putin de problema precisa la care te referi. Sa zicem ca avem o functie
si definim
Atunci
---
Euclid
|