Bine ai venit guest

User:
Pass:

[Creare cont]
[Am uitat parola]
iBac = materialul ULTRACOMPLET de pregătire pentru bac la mate. Dacă vrei poţi.
Forum pro-didactica.ro  [Căutare în forum]

[Subiect nou]   [Răspunde]
[1]
Autor Mesaj
adicastor
Grup: membru
01 Dec 2012, 20:10

[Trimite mesaj privat]

numar mare    [Editează]  [Citează] 

PENTRU DOMNUL PROFESOR PITAGORA
Voi fi scurt:
NU VAD DE CE M-ATI CATALOGAT CA IMPOSTOR SI DE UNDE ATI TRAS CONCLUZIA CA MA DAU DOCTOR IN STIINTE?
Daca doriti sa va edificati Dipoloma mea de Doctor se afla inreg.Seria B Nr.0002542 /Nr.42 din 4.07.2008 la Rectorat Universitatea din Craiova impreuna cu activitatea mea didactica.
In legatura cu banalitatea exercitiului propus de mine spre rezolvare vreau sa fac mentiunea ca dl.profesor Gauss a facut o serie de constatari dupa parerea mea deosebit de interesante si pe care nu le-am primit pana la dansul nici inclusiv de la Dvs.
Probabil ca exercitiul a fost atat de banal ca nu ati incercati sa intrati in profunzimea sa-lucru realizat de dl.profesor Gauss fata de care port o stima deosebita.
Cu consideratie

Pitagora
Grup: Administrator
01 Dec 2012, 20:10

[Trimite mesaj privat]

[Citat]
PENTRU DOMNUL PROFESOR PITAGORA
Voi fi scurt:
NU VAD DE CE M-ATI CATALOGAT CA IMPOSTOR SI DE UNDE ATI TRAS CONCLUZIA CA MA DAU DOCTOR IN STIINTE?
Daca doriti sa va edificati Dipoloma mea de Doctor se afla inreg.Seria B Nr.0002542 /Nr.42 din 4.07.2008 la Rectorat Universitatea din Craiova impreuna cu activitatea mea didactica.
In legatura cu banalitatea exercitiului propus de mine spre rezolvare vreau sa fac mentiunea ca dl.profesor Gauss a facut o serie de constatari dupa parerea mea deosebit de interesante si pe care nu le-am primit pana la dansul nici inclusiv de la Dvs.
Probabil ca exercitiul a fost atat de banal ca nu ati incercati sa intrati in profunzimea sa-lucru realizat de dl.profesor Gauss fata de care port o stima deosebita.
Cu consideratie

Adresa mea de email este pitagora@pro-didactica.ro. Daca doriti putem continua aceasta discutie in privat. Pe acest Forum din punctul meu de vedere discutia este incheiata.

---
Pitagora,
Pro-Didactician
[1]

Legendă:  Access general  Conţine mesaje necitite  47559 membri, 58582 mesaje.
© 2007, 2008, 2009, 2010 Pro-Didactica.ρ