buna!
am vazut ca s-au facut unele modificari in subiecte si de aia mai am niste nelamuriri:
1.: la varianta 1, sub I, pct f) cum det coordonatele centrului cercului circumscris triunghiului ABC??
2.: la var.2 I pct d) nu inteleg in primul rand de ce cei de la edu au notat dreapta care trebuia data ca si ex tot cu y ca doar este o alta dreapta nu??
iar in al doilea rand e bine raspunsul meu gen y'=3x-10 sau y'=3x+343 sau asa mai departe; practic tot ce trebuie sa semene este ca m=m' n' putand fi oricat nu???
daca ni se cerea o dreapta perpendiculara era bine y'=-1/3x+n , n
apartine multimii nr reale ???
3.: tot la varianta 2 cei de la edu cred ca au gresit ceva : si anume la sub II1.c) au scris ca convine x>3 ; nu cumva convine x>-3 ptr ca 3+x trebuie sa fie mai mare decat 0. Nu?? rezultatul orikum e bun cel postat de edu.
4.: la var 3 subId) scrie :
d1: y=-x => m=-1 si
d2: y=-x/a => m'=-1/a
scriem conditia -1(-1/a)=-1 =>a=-1 Asa se face??
5.: la var 3 subIf) scriem ec cercului sub forma x^2+(y-1)^2=1 de unde se obs ca raza este 1 nu??
6.:la var.03 SII 1 pct a) cum gandim : 5 inmultit cu cat ne da 1?? 1 fiind elementul neutru la inmultire(la cea de a doua lege)?? si scriem 5*x=1 <=> 5*2*x=1*2 (am inmultit cu 2) <=> x=2 ??
7.:var 4 subIa),d) ??? -idei........ e si f l-am determinat eu - un pic de invartit cartea si am gasit
![](images/smile.gif)
dar la a si d nush nici unde sa caut mesc
![](images/smile.gif)
!
multumesc din nou! am plecat la somn k e tarziu
![](images/smile.gif)
!
cu respect ,
rtqwe