[Citat] Dar de ce ma luati atat in deradere ca nu stiu sa scriu in latex?
nu toti oamenii s-au nascut invatati, stiu sa scriu in latex
<...parte luata si introdusa mai jos>
dar nu stiu cum sa le introduc in acest site,
daca cineva are bunavointa sa ma ajute sa public in latex pe acest site este binevenita, daca nu nu. |
Cer scuze pentru cele scrise de mine mai sus, problema este una de comunicare.
(Din pacate eu merg direct in extrema, deoarece timpul ma preseaza si mai des, cer de aceea si scuze foarte des cand vad ca nu am ales cuvintele portrivite, este cazul in cazul de fata. Tiparitul meu abuziv ma ajuta si pe mine sa vad cum stau lucurile in lume si viata, asa invat si eu cum se schimba lumea si cu ce oameni am de-a face. Este un lucru remarcabil faptul ca pe aceasta pagina sunt foarte multi oameni!)
Dorisem doar sa spun ca enuntul trebuie sa vina mereu in forma ireprosabila.
Nu e niciodata o problema daca el nu vine perfect, periem noi la el pana stim despre ce e vorba. Mai sus am fost in faza de periere. Este doar partea in care incercam sa ghicim despre ce problema este vorba.
Partea cu LaTeX-ul pe pagina asta nu imi surade nici mie. O sa gasesc un concediu in care sa mai periez lucrurile daca pot.
Scriu cateva lucruri legate de LaTeX.
In link-ul trimis este vorma despre codul LaTeX scris textual (fara html-Copy+Paste-inlocuitori)
\underset{x\to 0}{\mathop{\lim }}\,\frac{1-\cos 3x}{3x\sin 3x}
Ei bine, pe aceasta pagina plasarea textului
Desigur ca am introdus un blank in [ equation] pentru ca sa nu am coliziuni de interpretare... Acel spatiu liber trebuie desigur eliminat.
Partea cu LaTeX-ul se termina aici.
Revin cu solutia...