Bine ai venit guest

User:
Pass:

[Creare cont]
[Am uitat parola]
iBac = materialul ULTRACOMPLET de pregătire pentru bac la mate. Dacă vrei poţi.
Forum pro-didactica.ro  [Căutare în forum]

Forum » Cereri de rezolvări de probleme » ecuatii permutari
[Subiect nou]   [Răspunde]
[Prima pagină]   « [1] [2]
Autor Mesaj
gauss
Grup: Administrator
05 Oct 2012, 23:46

[Trimite mesaj privat]

[Citat]
Nu te supara... Am incercat sa-ti trm mesaj privat dar vad ca ai casuta plina. Intrebarea mea e : se organizeaza vreun concurs ceva pe acest site? gen olimpiada chestii! (preferabil nivel de facultate sau liceu)

Nu ma supar, din contra!

Pe aici ne aflam in concurs continuu, insa fara premii in bani, castiga de obicei cei ce citesc. Sunt zeci de probleme care de exemplu pe mine ma tin in viata (aici si aiurea), nutresc speranta ca cele tiparite sa poata fi folosite cumva si de cei ce peste cateva zeci de ani vor avea aceleasi probleme... Este un fel de miscare ASTRA din 18xx combinata cu telurile Gazetei Matematice din 19yy si cu trezirea la realitate de prin 200z. Totul pentru cei ce doresc sa citeasca si sa invete.

Organizarea unui concurs este aici foarte simpla: Fiecare poate sa scrie pe pagina, de exemplu la rubrica [Problema saptamanii], un subiect cu tema "Concursul saptamanii" cu una pana la cinci probleme, sa zicem, castiga cel ce le rezolva primul (in parte sau complet, primul sau ultimul), cel ce da solutiile cele mai frumoase, cel ce da solutiile cele mai didactice, cel ce le citeste, cel ce le povesteste si cel ce dupa o vreme isi mai aminteste exact de... (Pana acum eu am castigat aici nenumarate concursuri, dar niciodata singur...)

E doar o lume deschisa, in mod constient nu insistam sa aflam prea multe despre oameni, ajunge sa se vada ca cei ce scriu sunt oameni! Pe vremea mea mi-as fi dorit o astfel de pagina, nu am avut-o (asa), dar si acum mai e timp destul de bucurie si prietenie! Spor la "cetuit"!

---
df (gauss)
Blaugranas
Grup: membru
05 Oct 2012, 23:56

[Trimite mesaj privat]

Multumesc frumos pentru raspuns. 10x. Tot asteptam sa apara o problema... cea cu integrala a domnului administrator Euclid... nu prea m-am 'inteles' cu ea. (in sensu` ca am avut prea putin timp la dispozitie s-o rezolv, bine nu-mi caut scuze, se zice ca daca o problema n-o rezolvi in maxim o ora... sunt sanse mari ca niste peste un an sa nu-ti iasa...) dar daca tot se organizeaza ceva vreau sa ma bag si eu. Tind sa cred ca nu stiu sa fac probleme... adica opera proprie... ci doar sa bajbai niste rezolvari. Am auzit multe lucruri faine despre acest site... lucruri care m-au indemnat sa-mi fac cont. E ceva nou ptr mine... nu vreau sa fac reclama la alt site nu ma intelege gresit... dar cum e infoarena.ro pentru informatica cam asha e pro-didactica.ro pentru matematica. Eu-s cu informatica mai mult... sincer sa nu razi daca citesti aceste randuri dar inca nu mi-am dat seama in ce limbaj scrii codurile!

Adrianaa
23 Jan 2013, 19:46

[Trimite mesaj privat]

/

Adrianaa
24 Jan 2013, 08:04

[Trimite mesaj privat]

.

[Prima pagină]   « [1] [2]

Legendă:  Access general  Conţine mesaje necitite  47559 membri, 58582 mesaje.
© 2007, 2008, 2009, 2010 Pro-Didactica.ρ