Bine ai venit guest

User:
Pass:

[Creare cont]
[Am uitat parola]
iBac = materialul ULTRACOMPLET de pregătire pentru bac la mate. Dacă vrei poţi.
Forum pro-didactica.ro  [Căutare în forum]

[Subiect nou]   [Răspunde]
[Prima pagină]   « [1] [2]
Autor Mesaj
enescu
Grup: moderator
27 Jan 2012, 20:54

[Trimite mesaj privat]

@meteor, cristi2011: ar fi de preferat s? continua?i disputa prin mesaje personale. Nu suntem obi?nu?i pe acest forum cu astfel de post?ri. Mul?umesc.

cristi2011
Grup: membru
28 Jan 2012, 10:02

[Trimite mesaj privat]

[Citat]
[Citat]

Mda, dupa ce ca esti un diletant mai esti si cu nasul pe sus.
Habar n-ai ce-i aia matematica, probabil tu vrei sa mergi pe strada si sa te intalnesti cu vreun numar complex, mult succes, dar o sa demonstrezi tu conjectura nu-stiu-care cand o zbura porcul!
P.S> Cand o sa masori tu lungimi irationale cu o infinitate de zecimale sa ma anunti si pe mine. habar n-ai pe ce lume traiesti dpdv matematic, amice.

Daomne fereste ce om greu mai esti Cristi 2011 (banuesc ca doresti din plin o astfel de provocare). (ma scuzi Gauss, dar altfel nu mai pot comunica cu astfel de om ca Cristi2011).

Cei cu tine Cristi2011?!
UUNNDDEE eu ti-am spus ca voi putea pune pe rigla marimea fixa lui 2*PI (sau a unui numar irational), aici chiar ori te faci dea binelea ca nu intelegi,ori.... ??!! Unde ?!?!?!?!? Ce crezi ca nu stiu ca e imposibil (masurarea fixa)?!
EDIT: Eu ti-am prezentat cum te poti intilni in viata de toate zilele cu un numar irational si transcendent, la fel i-ti mai pot prezenta si cu altfel de numere(spre exemplu rationale, dar si acestea nu toate...), dar in zadar...
EDIT: Tu nu ai fost in stare sa dai un raspuns la subiect (dar de politica esti bravo).

TU este un ZERO rotund in matematica.
Unul om intelept(nu neaparat matimatician, chiar unul de la litere) ar ride pe saturate de tine, cu logica ta si cu toata mentalitatea ta, de toate raspunsurile minunate ce le trintesti.

Raspuns (la subiect) nu ai putut sa prezinti.

Ti-am promis ca i-ti voi da probleme sa le rezolvi(da va fi, putin timp). Si iar, ai inceput ca sa nu le aduc copiate de pe undeva, ca sa nu fie de prin problemare ca nustiu ce,...
Dupa cum vad, tu ai urita deprindere ca intii de toate sa dai o nota negativa celui cu care discuti, fii mai atent ce spui!!!
Retoric si la fel de ironic ti-as raspunde: Nu compara pe ceilalti ca pe tine!

Omule, esti demn de toata mila. Nu mai continui discutia cu tine, ca esti varza si la matematica, si la discutie civilizata si argumentare logica!!
Esti ilustrarea perfecta a proverbului acela :
"Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul".
Cat despre ras, lumea nu poate rade decat de tine daca-ti citeste perlele matematice. De aceea am si intervenit, sa-ti arat ca te faci de ras. Vrei "raspunsuri" la intrebari ambigue si idioate, care nu au legatura cu matematica. Si cat de penibil si infantil sa vii sa spui ca ai tu niste probleme pe care nu stie sa le rezolve nimeni, doar tu, care habar nu ai de definitile de baza din matematica. Dumneata nu pricepi cu ce se mananca matematica, habar nu ai cu ce se ocupa aceasta , dar esti arogant si nesimtit!
Numerele complexe normal ca au aplicatii in fizica, tehnica, etc, dar acelea nu le intelege orice redus ca dumneata!! Si cand spui fizica, tehnologie, etc, se includ si calculatoarele, internetul, ca sa poti tu intra acum si posta toate aiurelile, da, s-au folosit si numerele complexe!! Dar astea nu sunt chestii de nasul tau, capacitatea ta de intelegere matematica nu trece mai departe de numerele intregi sau fractiile!!
Hai la revedere, model de prostie pura.
Iar in "viata de zi cu zi" a unui individ ordinar ca tine, n-o sa ai de-a face cu numerele complexe, asa ca, da-le pace!! Ti-am zis unde se folosesc. De mai multe detalii nici nu e nevoie, oricum nu ai pricepe.
@enescu: Nu as fi intrat in polemici cu asemenea minte ingusta, dar pur si simplu am fost socat de prostia lui: nu cunoaste lucruri de baza, nu pricepe si recunoaste ca nu pricepe lucruri esentiale(de ex definitia numarului complex de care habar nu are), dar declara ca vrea sa se apuce de rezolvat conjectura lui Riemann, careia nu-i intelege nici macar enuntul!!! Ori asta e un nivel socant de prostie pe care nu mi l-am imaginat. Ori, individul trebuie pus la punct si facut sa constientizeze ca a luat-o razna, nu lasat sa se creada mare matematician.
Stai linistit "domnule". Un om care stie cu ce se manaca matematica(nu neaparat matematician) nu poate avea un astfel de caracter infect ca dumneata si o astfel de minte redusa. Dumneata nu esti ZERO, esti minus...infinit!

cristi2011
28 Jan 2012, 14:15

[Trimite mesaj privat]

Mda, e clar. De pe alt topic se deduce ca maretul matematician meteor nu are nici macar bac-ul luat, si mai e si agramat(nu stie sa scrie corect in romana).
"Alceva"(cum scrie el) ce am mai putea adauga?!

meteor
28 Jan 2012, 22:23

[Trimite mesaj privat]

Vizitatorilor de pe forumul dat, le propun sa vada mai departe cum "inteleptul" de cristi2011 continue sa faca varza din topice:http://www.pro-didactica.ro/forum/index.php?forumID=12&ID=34016 nici o iota nu pricepe sa dea raspuns problemei cele (ca si la celelalte).
La fleacuri si atacuri e dotat bine.
Despre gramatica limbii romane: tu ti-ai verificat macar mesajul unde ai scris in adresa cutare, sa vezi (daca esti capabil) cite greseli ai?!

Administratia -De ce se permite acestui "individ" sa-si faca in asa hal de cap?!

[Prima pagină]   « [1] [2]

Legendă:  Access general  Conţine mesaje necitite  47559 membri, 58582 mesaje.
© 2007, 2008, 2009, 2010 Pro-Didactica.ρ