Autor |
Mesaj |
|
Corect!Ai dreptate, Eu va apreciez foarte mult pentru munca depusa,pentru faptul ca ne ajutati zi de zi,pentru faptul ca pentru voi nu conteaza ca sunteti platiti sau nu,Pentru ca faceti asta din pasiune ,Mult mult Respect!
Sincer,unele probleme le-am inteles mai bine aici,decat in clasa.As vrea sa va multumesc!
Mult respect,intregului staff ProDidactica!
--- ...
|
|
Noi suntem cei ce trebuie sa multumeasca si multumim cu placere. (Si acest noi se tot mareste incetul cu incetul de la o zi la alta...)
Stiu ca nu este usor jocul cu matematica, de aceea ori de cate ori jocul prinde continuitate simt ca o parte din munca este data mai departe.
Nu stiu daca e mai bine sau mai rau decat la clasa, comparatia este inegala, pro-didactica este in orice caz o platforma complementara care poate sa completeze sau sa arate aceleasi lucruri dintr-un unghi nou. Suntem mai multi care povestim, unele solutii sunt foarte formale, altele foarte povestite, din tot ce se intampla pe aici mi-am tot inseninat zilele.
In plus, lucrez la un manual (liber in sursa, folosire si distribuire) de matematica, de aceea toate intrebarile si modurile in care pot fi ele intelese, acceptate si anexate drept cunostinte sigure imi sunt importante, le dau mai departe pentru ca generatiile care vin sa le preia si dea mai departe. De aceea, spor la intrebat si la raspuns si la intrebat si la raspuns...
Toate cele bune!
--- df (gauss)
|