Autor |
Mesaj |
|
As vrea sa va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unui subiect.
L-am primit la gradul II Pitesti.
Sunt foarte contrariata in legatura cu domeniul de definitie al functiei f: Fie functiile f:R->R, f(x)=radical(x+radical x)si g:D->R, g(x)=[f(x)-f(1)]/(x-1), unde D este domeniul de definitie maxim. Se cere:
a)folosind definitia cu siruri aratati ca f este continua pe R
b)cercetati continuitatea functiei g(tilda):R->R, unde g(tilda )(x)=g(x), pt x diferit de 1 si alfa, pt x=1.
Nu se specifica nici cine este alfa.
Va rog sa ma luminati...
Multumesc!
--- patroim
|
|
Am incercat sa reformulez incat lucrurile sa aibe sens.
Sper ca am inteles bine atat problema, cat si unde este problema.
Cele de mai sus sunt doar un inceput de discutie.
Cer scuze pentru folosirea acelui tiny, am schimbat in scris "slanted", nu am stiut cum sa fac un fel de "text ascuns" fara a parasi latex-ul. Comentariul este nematematic, distrage atentia mai mult, dar asigura ca si eu am avut aceleasi probleme mereu.
--- df (gauss)
|
|
Nu mai folosi?i, va rog, \tiny. ?i a?a port ochelari...
|
|
Va multumesc din suflet!
Oricum pentru faptul ca am avut "impertinenta, in scris(in lucrare)" , sa comentez acest lucru, am fost taxata cu aproape 3 puncte.Asadar, am promovat acest examen cu nota minima, pentru faptul ca am facut aceasta obsevatie!
Sper ca maine, la proba orala, sa nu mai am parte de asa ceva, si sa ma pot abtine de la comentarii!
Vi se pare normal, ca la un astfel de examen sa nu poti sa pleci din sala de examen cu subiectele pe care le-ai primit? Oare aceste subiecte nu devin publice, dupa terminarea probei scrise?
--- patroim
|