Autor |
Mesaj |
|
[Citat] la varianta 9 sub II 1d raspunsul este 3/5 si nu 3/25 |
Aici cred ca aveti o greseala de tipar pe undeva. II1d are rezultatul x=1
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
inca o greseala tot la M1-2varianta 9 sub III punctul g .raspunsul e 3 arctg3-2arctg2-pi/4 fara acel ln2.nu stiu cum au rezolvat astia ca noi le rezolvam mai bine ca ei
--- dark
|
|
[Citat] inca o greseala tot la M1-2varianta 9 sub III punctul g .raspunsul e 3 arctg3-2arctg2-pi/4 fara acel ln2.nu stiu cum au rezolvat astia ca noi le rezolvam mai bine ca ei |
Sigur este vorba de IIIg?
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
ahh IV g scuze
--- dark
|
|
nu se poate asa ceva!!in mai putin de jumate de ora am mai gasit 2 greseli!!!isi bat joc de noi??o fac intentionat??va rog verificati:varianta 10 M1-2,subiectul III punctul g am mai intrebat de el chiar aici pe forum si mi s-a zis ca raspunsul e 669,pe cand la raspunsuri e 1003/502.apoi tot aici la varianta 10,sub I punctul e -coordontele mijlocului segmentului sunt x=1 si y=1 nu x=2 si y=2.va rog sa ma corectati daca gresesc
--- dark
|
|
[Citat] inca o greseala tot la M1-2varianta 9 sub III punctul g .raspunsul e 3 arctg3-2arctg2-pi/4 fara acel ln2.nu stiu cum au rezolvat astia ca noi le rezolvam mai bine ca ei |
Intr-adevar, rezultatul corect e fara logaritm. Logaritmii apar in expresia primitivei, dar se reduc in cazul particular al problemei. E o scapare, din pacate in rezultatul final.
Raspunsul corect:
---
Euclid
|
|
un raspuns va rog la ce-am zis anterior ca sa fiu sigura
--- dark
|
|
[Citat] la varianta 10,sub I punctul e -coordontele mijlocului segmentului sunt x=1 si y=1 nu x=2 si y=2.va rog sa ma corectati daca gresesc |
Intr-adevar coordonatele mijlocului sunt x=y=1
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
[Citat] varianta 10 M1-2,subiectul III punctul g am mai intrebat de el chiar aici pe forum si mi s-a zis ca raspunsul e 669,pe cand la raspunsuri e 1003/502. |
Rezultatul 1003/502 este cel corect. Imi puteti indica linkul catre acel raspuns 669 de aici de la noi?
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
da aici http://www.pro-didactica.ro/forum/index.php?forumID=6&ID=2815
--- dark
|