Autor |
Mesaj |
|
am impresia k pe edu la var 92 de M 1-2 la I f distanta e 6 pe rad din 13 si NU 6 pe rad din 14
gresesc eu poate???
|
|
[Citat] am impresia k pe site-ul asta la var 95 de la M1-2 la II 1 a este o greseala
intre primul termen al progresiei si al doilea ratia e 6 si intre urmatoarele elemente ratia e 5
sa-mi spuneti daca cumva cred gresit,eu cred k e o greseala |
Aveti dreptate. Trebuie sa mai repetam adunarea de clasa I. Vom face corectura.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
[Citat] am impresia k pe edu la var 92 de M 1-2 la I f distanta e 6 pe rad din 13 si NU 6 pe rad din 14
gresesc eu poate??? |
Corect este pe edu.ro
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
la varianta 30 de pe pro-didactica, desi poate n-ar trebui sa postez acest comment, si asta pt ca nu e inca finalizata varianta am gasit o mica scapare: la subII b) nu trebuia prima data egalat cu 0 ci cu x !
|
|
[Citat] la varianta 30 de pe pro-didactica, desi poate n-ar trebui sa postez acest comment, si asta pt ca nu e inca finalizata varianta am gasit o mica scapare: la subII b) nu trebuia prima data egalat cu 0 ci cu x ! |
Asa este. Varianta definitiva va fi corecta.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
am gasit o mica greseala (de fapt nici nu pot a-i spune greseala - ca nu e greseala) la varianta 31, III,g) in rezolvarea de pe pro-didactica:
chiar la inceputul subpunctului a-ti scis: conform punctului (b), insa este conform punctului (d).
|
|
small mistake la var71,m1_1,sbI,c
|
|
Aceasta pagina este atat de lunga, incat poate ca s-a mai sesizat urmatoarele:
in M1-2, varianta 39,subiectul III, subpunctul f: lipseste n>=2.Inductia trebuie inceputa cu n=2.
--- x
|
|
la varianta 90 M1-1, subiectul patru, punctul f, pe pro didactica scrie ca delta trebuie sa fie mai mare sau egal ca zero, iar pe edu ca delta trebuie sa fie mai mic sau egal ca zero.
eu zic ca e bine pe edu.
|
|
In indicatiile de pe edu.ro
II 1 (d) : indicatia este de fapt enuntul
II 2 (b) : indicatia este de fapt enuntul
II 2 (d) : trebuie -infinit in loc de +infinit
IV : in enunt se putea lua un polinom de aceasi forma de gradul 3 in loc de 6. Ideile erau aceleasi si nu trebuia sa scriem inutil atati termeni.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|