Autor |
Mesaj |
|
la Varianta 48, subiectul III, punctul g, la trecerea acelui produs (determinant) in alta forma, se deschide o paranteza rotunda si nu se mai inchide.
imi puteti explica si care este procedeul de a pune un produs de patrate sub acea forma?
|
|
[Citat] la Varianta 48, subiectul III, punctul g, la trecerea acelui produs (determinant) in alta forma, se deschide o paranteza rotunda si nu se mai inchide. |
Multumim de observatie. Acea paranteza ( nu trebuie sa existe. O vom sterge.
[Citat] imi puteti explica si care este procedeul de a pune un produs de patrate sub acea forma? |
Daca inteleg eu bine intrebarea, cred ca doriti sa intelegeti :
Pur si simplu calcul algebric.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
va rog spuneti-mi ca rezolvarea data de edu la varianta 82, subiectul 4, punctul b este gresita
|
|
[Citat] va rog spuneti-mi ca rezolvarea data de edu la varianta 82, subiectul 4, punctul b este gresita |
Daca te referi la M1-2 nu vad nici o greseala , in rezolvarea de pe edu.ro . Punctul b) este derivata functiei f, dar pentru a usura munca de derivare a elevului , punctul a) ofera expresia functiei f , sub alta forma ( mai usor de derivat ) . Incearca sa derivezi expresia ( functiei f ) de la punctul a) si vezi ca o sa obtii rezultatul de pe edu.ro
--- just me ...
|
|
[Citat] va rog spuneti-mi ca rezolvarea data de edu la varianta 82, subiectul 4, punctul b este gresita |
Ai dreptate, pe randul al doilea acel "+n" este in afara parantezei. Restul demonstratiei este automat eronat.
---
Euclid
|
|
eh bun... e cel mai greu punct b pe care l-am intalnit pana acum. o sa incerc in cazul asta rezolvarea de pe pro-didactica.
kry, eu sunt mate info bilingv, incantata
|
|
Rezultat gresit pe edu.ro Rezultatul corect este
.
---
Euclid
|
|
III (c) un I este uitat la sfarsitul sumelor
IV (b,c) asa cum este scris enuntul am avea nevoie de derivate laterale
IV (g) greseala de tipar in rezultatul din indicatie
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
I (e) : Rezultatul corect este (1,1)
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Indicatia de pe edu.ro este probabil raspunsul la un alt exercitiu. Limita ceruta este egala cu
.
---
Euclid
|