Autor |
Mesaj |
|
I : nici o indicatie pentru (f)
III(e) : enuntul este "vandut" si ca indicatie
IV(g) : Nu putem folosi (f) ci doar facem un calcul asemanator.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
II 1 (a) raspunsul corect este 8 si nu 7 cum apare in indicatiile oficiale
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
I (e) : rezultat gresit
II 1(b): exponentul lui x este gresit
II 1(d): La un enunt de genul "Sa se arate ca..." ni se da indicatia Da.
IV (g) : suma din enunt este egala
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Exercitiul II.1(e) este un nonsens. Incluziunea trebuie reformulata exlicit in sesnul existentei unui morfism injectiv (monomorfism).
Ca parere generala, varianta 37 bate toate recordurile de uratenie. Aceasta este parerea noastra, iar gusturile nu se discuta
---
Euclid
|
|
II 1(c) : raspuns gresit. Trebuie 9/2.
II 2(c) : enunt "vandut" drept indicatie
IV (b) : functia este definita doar pentru x pozitiv, deci nu are sens sa discutam despre convexitate pe
IV (d) : referinta gresita
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
I (a) : Nu este clar daca este
sau
. Banuim ca propunatorul s-a gandit la prima varianta, dar ar fi fost preferabil sa fie scris
pentru a elimina posibilitatea unei confuzii.
I (d) : Nu este prea clar daca avem puncte in spatiu cu 3 coordonate sau in plan cu o coordonata intreaga si alta cu o zecimala.
IV (a) : Greseala minora de tipar la f'(x)
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
O mica greseala de tipar la varianta 42 sub IV punctul (g) la variantele de pe acest site (pagina 20 a var finale 41-45): in loc de
ar trebui
, asimptota fiind notata
. Analog pentru o linie mai jos unde apare
in loc de
.
Offtopic: urata problema, 42 IV (g), nu? Nu mi-ar fi usor sa o scriu la examen cum trebuie, chiar si dupa ce am priceput rezolvarea.
|
|
[Citat] O mica greseala de tipar la varianta 42 sub IV punctul (g) la variantele de pe acest site (pagina 20 a var finale 41-45): in loc de
ar trebui
, asimptota fiind notata
. Analog pentru o linie mai jos unde apare
in loc de
.
Offtopic: urata problema, 42 IV (g), nu? Nu mi-ar fi usor sa o scriu la examen cum trebuie, chiar si dupa ce am priceput rezolvarea. |
Multumim de sesizare. Vom face corectura cat de curand.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Inca o mica greseala de tipar la variantele rezolvate de dvs, Var44, subiectul III, punctul (h), prima solutie: in loc de
ar trebui
, pt ca
. Un rand mai jos apare tot
.
Sper ca nu va deranjeaza post-urile mele frecvente pentru niste greseli atat de neinsemnate :P
|
|
[Citat] Inca o mica greseala de tipar la variantele rezolvate de dvs, Var44, subiectul III, punctul (h), prima solutie: in loc de
ar trebui
, pt ca
. Un rand mai jos apare tot
.
Sper ca nu va deranjeaza post-urile mele frecvente pentru niste greseli atat de neinsemnate :P |
Nu ne deranjeaza deloc. Va suntem chiar recunoscatori.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|