Autor |
Mesaj |
|
in sfarsit s-au afisat rezolvarile pt variante la mate, fizica, chimie si nu mai stiu pt ce materii reale!!!! sunt pe edu.nu stiu dc am voie sa pun chiar adresa exacta.....
--- Deea
|
|
[Citat] in sfarsit s-au afisat rezolvarile pt variante la mate, fizica, chimie si nu mai stiu pt ce materii reale!!!! sunt pe edu.nu stiu dc am voie sa pun chiar adresa exacta..... |
Puteti pune adresa! Nu va entuzismati prea tare insa. Indicatiile lor au scapari (cazuri netratate) si chiar si GRESELI!
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
Mi-e teama ca ar mai fi nevoie de o noua erata pentru a corecta indicatiile si rezolvarile respective.
|
|
ma bucuram degeaba dar sincer...nu imi plac rezolvarile alea..aici explicati mult mai bine.felicitari!!!daca vreau sa inteleg unele rezolvari o sa astept sa le afisati aici.faceti treaba foarte buna.multumesc!
--- ioana
|
|
[Citat] ma bucuram degeaba dar sincer...nu imi plac rezolvarile alea..aici explicati mult mai bine.felicitari!!!daca vreau sa inteleg unele rezolvari o sa astept sa le afisati aici.faceti treaba foarte buna.multumesc! |
Este chiar mai bine sa discutam de mai multe ori subiectele mai "tensionate".
Ii rog pe e;evi sa revina pana inteleg rezolvarile. De asta suntem aici.
|
|
Eu una raman pe pro-didactica rezolvarile sunt mai explicite nu aruncate in vant ca pe edu.
--- INGERAS
|
|
ziceti link..
--- Nu merita sa te sinucizi, deoarece o faci intotdeauna prea tarziu
|
|
---
Euclid
|
|
http://subiecte2007.edu.ro/bacalaureat/indicatii_si_raspunsuri