Autor |
Mesaj |
|
[Citat]
$f:\left[0\right2]\rightarrow\mathbb{R},f(x)=2x-x^(2)$
|
Greu de citit... greseala este inchiderea parantezei, 2-ul nu poate fi folosit ca inchidere...
In alta ordine de idei, eu as fi preferat:
Fie $f : [0,2] \to \mathbb{R}$, $f(x) = 2x - x^2$ ...
Care in equation arata cam asa:
Nota: Pe aceasta pagina se poate folosi \R in loc de \mathbb{R}
--- df (gauss)
|
|
domnule profesor
Acum am inteles.
Eu foloseam paranteza rotunda ( ) in loc de acolade { }asa cum mi-ati aratat dumneavoastra.Am sa incerc asa dar sunt sigur ca acum va merge!
Am mai gasit la cineva intr-o problema scrisa in limbaj LATEX care nu era decodificat dar nu a mers-dar nu e nci o problema ca probabil ca persoana a gresit pe undeva-nu are nici o importanta.
Eu acum ca sa invat trebuie sa le iau pe rand metodic.
Oricum va multumesc foarte mult pentru indicatiile dumneavoastra si sa ma scuzati de deranj.
|
|
|
|
Acum imi da eroare
Nu stiu unde am gresit?
Nu pot sa imi dau seama ca am copiat instructiunea ca inainte.
Vreti sa ma ajutati?multumesc mult de tot
|
|
uraaaaaa
Mi-=a iesit!
Am omis o acolada in exprimarea initiala.
Si mi-a iesit asa bine cu puterea sus asa cum mi-ati aratat dumneavoastra!
Multumesc mult e tot -voi cauta sa mai invat LATEX
|
|
|
|
|
|
va mai deranjez cu o problema:
la pagina 30 unde am scris seria aceea oricate modificari as face ea ramane afisata tot la fel.
Care o fi cauza?
ca asta m-a derutat si cand am vrut sa scriu puterea.
Deci nu o pot modifica indiferent ce as face.
Care o fi cauza?
|
|
Aici?
Daca da, eu as prefera:
In stil display:
(Indicele +oo nu face decat sa ingreuneze citirea si sa mute atentia la un loc nu asa important.)
--- df (gauss)
|
|
Cu toata bunavointa mea totusi nu stiu cum sa fac sa gasesc simbolurile in LATEX. Aici la davidoian sunt date dar doar cateva.
Spre exemplu am aflat de la dumneavoastra care ati scris exemplul aratat de mine mai sus preluat de la un elev ca sageata inseamna \to\
iar R inseamna mathbb{R}
Nu stiu daca am inteles eu bine dar unde pot gasi eu mai multe simboluri din acestea?
Daca am o problema mai complexa nu ma pot descurca in LATEX doar cu simbolurile aratate la davidoian ele sunt foarte bune dar putine.
multumesc mult.
|