Autor |
Mesaj |
|
Pe planul triunghiului isoscel
,
,
,in punctul
,piciorul bisectoarei unghiului
se ridica perpendiculara
.Daca
,
,comparati
cu
.
--- Doamne ajuta...
Petre
|
|
[Citat] Pe planul triunghiului isoscel
,
,
,in punctul
se ridica perpendiculara
.Daca
,comparati
cu
. |
Probabil ca
. Da?
--- C.Telteu
|
|
[Citat]
[Citat] Pe planul triunghiului isoscel
,
,
,in punctul
se ridica perpendiculara
.Daca
,comparati
cu
. |
Probabil ca
. Da? |
Daca DA, atunci distantele sunt egale.
--- C.Telteu
|
|
?i dac?
|
|
Hai s? nu fim excesiv de amabili...
?tim c? timpul ttrece, iar rezonan?a e strict redirec?ionat?.
|
|
[Citat] ?i dac? El e(ra) suferind, trebuia s? r?spund? cineva, un urma? (evident!), sau poate chiar ?i el, dup? ce s-ar fi sp?lat de n?du?eli... |
Daca F si G sunt proiectiile lui D pe BC, respectiv AA', atunci DF si DG sunt ambele de lungimea
,
unde am notat cu x lungimea laturii AB.
Distantele cerute sunt inaltimile corespunzatoare ipotenuzelor in triunghiurile congruente EDF si EDG, deci sunt egale.
PS: Mai e jumatate de ora pana la inviere, asa ca trebuie sa te multumesti doar cu aceste lamuriri. PASTE FERICIT!
--- C.Telteu
|
|
...
|
|
?i totu?i,
|
|
[Citat] ?i totu?i, f?r? s? fluier?m, marinica e un avion credibil, nicidecum atins de inutilitatea ro?ii, dup? cum se ata?eaz? primelor disfunc?ii pastorale. A?a c? , e de rezev? teama cum c? reduurile calc? peste rigle.
marinica...taie PS-ul, ca s? fii congruent cu profesorul
E normal ca m? vei t?ia ?i pe mine
|
Cred ca daca un psihiatru ar putea face din acest tandem ionutz1706-tesy , o jumatate de om normal, ar castiga premiul Nobel!
--- C.Telteu
|
|
[Citat] Cred ca daca un psihiatru ar putea face din acest tandem ionutz1706-tesy ... |
ionutz1706 este de fapt un alt nume al utilizatorului tesy
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
[Citat]
ionutz1706 este de fapt un alt nume al utilizatorului tesy
|
Nu-mi dau seama de ce aceasta a condus la diminuarea considerabila a bunului "lor" simt!
Sunt multe interventii ale "lor" pe forum care stau la baza aceastei constatari.
--- C.Telteu
|