Autor |
Mesaj |
|
poate cineva sa ma ajute cu Binomul lui Newton la matrici?
--- lasciate ogni speranza, voi ch'entrate...
|
|
"Solo se" cele doua matrici comuta...
--- Anamaria
|
|
[Citat] "Solo se" cele doua matrici comuta... |
ai putea sa fii mai explicita? poate si un exemplu...
|
|
Binomul lui Newton,asa cum suntem obisnuiti cu el din clasa a 10 a poate fi aplicat in cazul matricilor daca
--- Anamaria
|
|
[Citat] Binomul lui Newton,asa cum suntem obisnuiti cu el din clasa a 10 a poate fi aplicat in cazul matricilor daca
|
sunt in cls a 11-a si asta am si eu in carte.problema mea e cum se aplica concret
|
|
[Citat]
ai putea sa fi mai explicita? poate si un exemplu... |
Dac? tot tutuim pe toat? lumea, m?car s? scriem corect române?te: "fii", nu "fi".
?i, apropo, citatul corect din Dante este "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate."
|
|
Cris, cum arata o problema concreta?
(Cartile astea sunt oricum ascunse in abstract, iar binomul lui Newton pentru matrici nu m-a cautat in ultimii 20 de ani...)
--- df (gauss)
|
|
1 imi pare rau daca am derajat-o pe doamna/domnisoara deoarece am tutuit-o
2 se mai intampla sa te gabesti si sa faci greseli in scriere
3 nu fac italiana in scoala, doar ce am prins din filme si carti asa ca nu aveam cum sa stiu cum sa scriu corect citatul, pe care asa l-am gasit
|
|
[Citat] Cris, cum arata o problema concreta?
(Cartile astea sunt oricum ascunse in abstract, iar binomul lui Newton pentru matrici nu m-a cautat in ultimii 20 de ani...) |
prin problema concreta vroiam sa zic un exemplu...ai/aveti dreptate, cartile astea chiar sunt o adevarata enigma, mai ales cand trebuie sa inveti singur 2 lectii in avans ca sa iti rezolvi exercitiile de la tema(trec prin asta la fiecare ora, bine nici chiar fiecare, cateodata nu am decat o lectie)
|
|
[Citat] 1 imi pare rau daca am derajat-o pe doamna/domnisoara deoarece am tutuit-o
2 se mai intampla sa te gabesti si sa faci greseli in scriere
3 nu fac italiana in scoala, doar ce am prins din filme si carti asa ca nu aveam cum sa stiu cum sa scriu corect citatul, pe care asa l-am gasit
|
"C'est du passe,/N'en parlons plus."
daca tot vorbim in diverse limbi si versuri celebre
--- Anamaria
|
|
si ca sa mai indulcim..." asmosfera"...in mai multe limbi ...si de mare actualitate..."se la vi... tujur prasiva... cum spunea englezul Ghiote..."
--- Doamne ajuta...
Petre
|