Autor |
Mesaj |
|
Sa se arate ca :
unde
si
.
|
|
Smechera intuitie...!
Avem
si avem indeplinita conditia ca
.
Deci
Astea fiind spuse avem si rezolvarea pentru inegalitatea de mai inainte...
--- Doamne ajuta...
Petre
|
|
[Citat] Smechera intuitie...!
Avem
.
Deci
Astea fiind spuse avem si rezolvarea pentru inegalitatea de mai inainte... |
Aten?ie! Din
?i
nu rezult?
|
|
aici da! suntem in pozitiv!
--- Doamne ajuta...
Petre
|
|
Diferen?a dintre membrul stâng ?i cel drept este egal? cu...
---
Euclid
|
|
[Citat] Smechera intuitie...!
Avem
.
Deci
Astea fiind spuse avem si rezolvarea pentru inegalitatea de mai inainte... |
Mi-a placut problema Dvs. si nu cred ca este vreo intuitie smechera ci o verificare de catre mine daca am rezolvat corect problema Dvs si in acest sens va rog sa-mi spuneti daca rezolvarea inegaltatii Dvs. ca un caz particular al generalizarii enuntate de mine este corecta.Va multumesc!
|
|
[Citat] aici da! suntem in pozitiv! |
De ce
sunt pozitive, c? nu m-am prins?
|
|
[Citat]
Mi-a placut problema Dvs. si nu cred ca este vreo intuitie smechera ci o verificare de catre mine daca am rezolvat corect problema Dvs si in acest sens va rog sa-mi spuneti daca rezolvarea inegaltatii Dvs. ca un caz particular al generalizarii enuntate de mine este corecta.Va multumesc! |
O noua problema:
Care este legatura dintre textul de mai sus si urmatorul:
"Se asteapta sosirea domnului procuror care vine sa faca odata lumina in aceasta afacere incurcata care tine lumea in nedumerire de cand s-a intamplat nenorocirea.Va multumesc!"
--- Anamaria
|
|
[Citat]
[Citat]
Mi-a placut problema Dvs. si nu cred ca este vreo intuitie smechera ci o verificare de catre mine daca am rezolvat corect problema Dvs si in acest sens va rog sa-mi spuneti daca rezolvarea inegaltatii Dvs. ca un caz particular al generalizarii enuntate de mine este corecta.Va multumesc! |
O noua problema:
Care este legatura dintre textul de mai sus si urmatorul:
"Se asteapta sosirea domnului colonel care vine sa faca odata lumina in aceasta afacere incurcata care tine lumea in nedumerire de cand s-a intamplat nenorocirea.Va multumesc!"
|
Legatura o stie Domnul Profesor Petre Batranetu si eu n-am facut altceva decat sa generalizez oproblema data de Domnia sa la aceasta sectiune!Am gresit cu ceva cumva?
|
|
Parc? era "procuror", nu "colonel"
|
|
Am corectat
--- Anamaria
|