Autor |
Mesaj |
|
Spuneti-mi ce pot sa fac daca am uitat parola si, mai rau, adresa de mail pe care ar trebui sa-mi recapat parola uitata, adresa scrisa cand mi-am facut profilul, pe un nume de utilizator, nume pe care il cunosc (e singura informatie pe care o mai stiu). Nu am intrat de mult si uitarea si-a pus amprenta pe postarile mele. Ajutati-ma va rog. Daca exista o metoda de a-mi recapata parola, sau macar adresa de mail, de unde sa incerc sa-mi reprimesc parola. Voi trimite, daca nu deranjez, un mesaj privat unui administrator al acestui site. Multumesc. Scuzati-ma ca nu am postat intr-un loc adecvat, dar am considerat ca e locul cel mai rulat de vizitatori.
--- Pardalean
|
|
[Citat] Spuneti-mi ce pot sa fac daca am uitat parola si, mai rau, adresa de mail pe care ar trebui sa-mi recapat parola uitata, adresa scrisa cand mi-am facut profilul, pe un nume de utilizator, nume pe care il cunosc (e singura informatie pe care o mai stiu). Nu am intrat de mult si uitarea si-a pus amprenta pe postarile mele. Ajutati-ma va rog. Daca exista o metoda de a-mi recapata parola, sau macar adresa de mail, de unde sa incerc sa-mi reprimesc parola. Voi trimite, daca nu deranjez, un mesaj privat unui administrator al acestui site. Multumesc. Scuzati-ma ca nu am postat intr-un loc adecvat, dar am considerat ca e locul cel mai rulat de vizitatori. |
Trimiteti un email la adresa pitagora@pro-didactica.ro cu numele de utilizator la care va referiti.
--- Pitagora,
Pro-Didactician
|
|
[Citat]
Trimiteti un email la adresa pitagora@pro-didactica.ro cu numele de utilizator la care va referiti. |
OK
--- Pardalean
|